Greška

Došlo je do greške.

U ove četiri boje ćemo videti iPhone uskoro

05.07.2018 22:08 | 0 Mobile
U ove četiri boje ćemo videti iPhone uskoro


Prema navodima izvora bliskih lancu snabdevanja, Apple se sprema za objavu tri iPhone linije ove jeseni. Prvi model čini 5.8-inčni iPhone X sa poboljšanim specifikacijama i nižom cenom; potom je tu 6.5-inčni iPhone X Plus sa OLED ekranom; na kraju imamo 6.1-inčni iPhone sa Face ID podrškom, koji će biti dostupan u velikom broju boja, uključujući sivu, belu, plavu, crvenu i narandžastu.

Poznati analitičar Ming-Chi Kuo izveštava da će iPhone X Plus preuzeti cenu od 1000 dolara od prošlogodišnjeg iPhone X modela. Ovo će dovesti do toga da naredni iPhone X bude jeftiniji od aktuelne verzije. Živopisni 6.1-inčni iPhone će biti najjeftiniji model, sa cenom od oko 700 dolara.


Pogledajte još: Ovako bi mogli izgledati jeftiniji iPhone 2018 i novi iPhone X


Ukoliko su informacije o dostupnim bojama tačne, Apple planira da oboji tržište koje je uglavnom pokriveno monohromnim modelima. Trenutno, telefoni su uglavnom dostupni u crnim i sivim varijantama, a većina vendora se odlučuje za neke druge opcije boja samo na specijalnim edicijama telefona.

Ostaje da se vidi da li će i druga kompanije prihvatiti ovaj trend i obojiti tržište telefona širokim spektrom dostupnih varijanti.

Izvor: TechCrunch

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Krađa kriptovaluta utrostručena!

Pogledajte gotovo 20 minuta Anthem gejmpleja (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109