Greška

Došlo je do greške.

U izradi je 5,5-inčni Huawei Mate 9 ne-Porsche model sa nižom cenom

05.11.2016 08:33 | 0 Mobile
U izradi je 5,5-inčni Huawei Mate 9 ne-Porsche model sa nižom cenom

U četvrtak je bio veliki dan za Huawei jer je kompanija predstavila 5,9-inčni Huawei Mate 9 fablet sa drugom generacijom Leica kamera, kao i 5,5-inčni Huawei Mate 9 Porsche Design. Oba uređaja izgledaju obećavajuće i prema rasporedu će se naći u prodaji uskoro.

Mnogi korisnici su videli Porsche verziju kao bolji Mate 9 telefon zbog zakrivljenog AMOLED ekrana visoke rezolucije, ali je njegova cena ta koja se neće svideti mnogima. Međutim, za one kojima je Porsche model bolji od standardnog Mate 9 modela, imamo dobre vesti. Predstavnik kompanije poručio je za komputerswiat da Huawei želi da omogući iskustvo Posrche modela širokim masama i da je jedan takav model već u izradi. On će verovatno biiti jeftiniji od standardnog Mate 9 telefona zbog manjeg ekrana i veličine, ali će isto tako imati zakrivljeni dizajn i ekran kao Mate 9 Porsche Design.

To znači da je još uvek moguće da vidimo Huawei Mate 9 Pro ali u različitom formatu. Za sada nema informacija koju rezoluciju ekrana će imati, ali ukoliko se očekuje da bude jeftiniji, onda će verovatno doneti 1080p rezoluciju. Predstavljanje će najverovatnije uslediti početkom sledeće godine.

Huawei Mate 9 Porsche Design ima izgled sportskog automobila i QHD AMOLED ekran

Izvor: GSMArena

Sve informacije vezane za Huawei, možete pogledati na Huawei stranici na Benchmark sajtu

Komentari

0 Dodaj komentar

YouTube omogućava kreatorima sadržaja da pinuju komentare

Apple: nećemo slediti Microsoft-ovo spajanje telefona i laptopova

10104
10105
10106
10107
10108
10109