Greška

Došlo je do greške.

U Evropu stigla ispravka za crvenu tintu na displejima Galaxy S8/S8 Plus telefona

02.05.2017 20:14 | 15 Mobile
U Evropu stigla ispravka za crvenu tintu na displejima Galaxy S8/S8 Plus telefona

Pre oko dve nedelje počeli su da se pojavljuju izveštaji o tome da ekrani nekih Galaxy S8 i S8 Plus telefona imaju problema sa prenaglašenom crvenom tintom. Samsung je ubrzo nakon toga obećao softversku ispravku do kraja aprila, koja je prvo stigla korisnicima u Južnoj Koreji i nekim drugim zemljama Azije. Sada se isto ažuriranja sa zakrpom distribuira i korisnicima u selektovanim zemljama Evrope.

Test: Samsung Galaxy S8 (Video)

Prema navodima sajta SamMobile, ispravka stiže na Galaxy S8 telefone u Turskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu, kao i na S8 Plus modele u Turskoj i Nemačkoj. Za sada nije poznato da li su ovim problemom pogođeni samo uređaji u pomenutim zemljama, ili se samo radi o prvoj fazi objave ispravke.

Softverska zakrpa, koja je "teška" 426MB, donosi naprednije opcije za Adaptive Display mod. Ovo korisnicima omogućava da podešavaju prikaz belih tonova na ivicama, kao i balans boja na panelu.

Korisnici u Nemačkoj, UK i Turskoj mogu očekivati pomenutu ispravku preko over-the-air ažuriranja.

Izvor: Neowin

Uros Neregistrovan korisnik
Ko te bre tera,koristi sta god hoces,to je stvar izbora i potreba,samo je smesno ako mislis da je amoled nesto bolji od ips,ja ti dajem sta god hoces,ako softverski ispravis burn in,i jos kao dodatna teskoca je to sto status bar ostane normalan jer je uglavnom crn,pa je samim tim neaktivan i on sporije gori od ostatka ekrana,kako god ga podesio ekran ce biti saren na slikama,igricama i drugim aplikacijama,takodje se i vise greje nego ips,a vec postoje ips ekrani koji su maltene rame uz rame sa amoledom po zasicenosti bojama,pa ti vidi sta je isplativije i logicnije resenje.
ivanbass1 Član postova: 4024
"Danas koristiti bilo kakav ekran osim amoleda je odraz nemoci."
Bratanac ima na J5 Amoled, ja imam IPS i lepsi mi je IPS od Amoleda. Nekom drugom je Amoled lepsi.
milos86 Član postova: 159
Danas koristiti bilo kakav ekran pored amoleda je odraz nemoći. Vi koji govorite o bojama na amoledu nemate pojma o čemu govorite,jer se dobro zna da je sve do softverskih podešavanja... lično se nikada neću vratiti sa amoleda na lcd i srećan sam što zajedno nagorevamo, ostavljamo duhove, crvenimo i žutimo... znam da vam nije lako što Samsung gazi sve druge brendove već godinama. Citam ove komentare i kad vidim sta se pise, nekako mi vas je žao. Ako nije bolje ono što je bolje, ili ako nije bolje ono što nije u vašem dometu...
Uros Neregistrovan korisnik
To sto ti jedan vuce na zutu nije zbog fabricke greske,nego je jedan mnogo vise koriscen,pa je amoled obgoreo i fakticki vise nema cistu belu.Ovo je stvarno neprihvatljivo koliko gresaka gomilaju jednu za drugom,to ni kinezi cak ne rade.Sta fali bre ips ekranima,evo lep ekran ima sony na novim modelima,lep ekran ima i iphone iako sam protivnik iphone-a,evo i lg na ovom g6 ima veoma zasicene boje i veoma dobro osvetljenje.
viiper Član postova: 69
S6 edge isto ima razlike u boji ekrana. Uporedio sam dva, sa istim podesavanjima i jedan vise vuce na zuto. Ali to niko nije pominjao. Pretpostavljam da svi ekrani malo variraju, kada se ovako direktno uporede.

AMD već uzeo deo CPU tržišta od Intela, zahvaljujući Ryzenu

Windows 10 S je Microsoftov odgovor na Chrome OS

10104
10105
10106
10107
10108
10109