Greška

Došlo je do greške.

Twitterova nova prototip aplikacija kreće od danas

11.03.2019 21:17 | 0 Software/Web
Twitterova nova prototip aplikacija kreće od danas


Twitterova nova prototip aplikacija od danas će biti dostupna prvoj grupi testera. Aplikacija, koju Twitter naziva "twttr", podseća na originalnoi ime servisa za mikroblogovanje i prvi put je najavljena tokom ovogodišnjeg CES sajma u januaru.

Cilj aplikacije je da za Twitter omogući više eksperimentalni prostor, gde kompanija može da isproba nove ideje van okvira svoje javne mreže, dobije povratne informacije od testera i potom razvije nove funkcije bazirano na onome što je naučeno.

 

Pogledajte još: Twitter razvija novu opciju skrivanja odgovora na tvitovima


Na početku, nova twittr aplikacija će se fokusirati na testiranje novih dizajna za razgovore. Kako je kompanija i demonstrirala tokom CES-a, prototip aplikacija će prikazivati različite formate za odgovore, gde razgovori imaju više zaobljen oblik i napravljeni su kako bi se lakše pratili.

Tokom vremena, Twitter bi mogao koristiti prototip aplikaciju za testiranje drugihg izmena koje želi da načini na svom proizvodu. Međutim, u najvećoj meri aplikacija će se fokusirati na promene gde su od kritičnog značaja povratne informacije korisnika.

Twitter ističe da oni koji se nisu prijavili za testiranje nove aplikacije, još uvek to mogu da učine. Prijave su počele prethodnog meseca i još uvek su otvorene.

Izvor: TechCrunch

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

HONOR View20 Moschino edicija dostupna u Srbiji

Redmi 7 stiže 18. marta

10504
10505
10506
10507
10508
10509