Twitter u pregovorima oko prodaje Vine servisa?

Izveštaji sugerišu da bi Vine servis ipak mogao ostati aktivan ali sa novim vlasnikom. Prema navodima, Twitter je trenutno u pregovorima da proda Vine.

Prošlog meseca, Twitter je najavio da gasi svoj Vine servis. Međutim, u najnovijem obrtu, izveštaji sugerišu da bi servis ipak mogao ostati aktivan ali sa novim vlasnikom. Prema navodima, Twitter je trenutno u pregovorima da proda Vine.Iako nije poznata tačna lista kompanija koje su kontaktirale Twitter u vezi sa mogućom akvizicijom Vine-a (glasine sugerišu da je japanska kompanija LINE jedna od njih), izveštaji ukazuju na to da je Twittre suzio listu kandidata na oko pet.Kada su ponude u pitanju, ističe se da su neke i manje od 10 miliona dolara, što svakako neće pogodovati Twitteru koji upravo 10 miliona dolara troši na mesečnom nivou kako bi održavao Vine (ovo se odnosi i na infrastrukturu i na zaposlene).Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi