Twitter testira video oglase koji se automatski reprodukuju

Počev od danas, Twitter pokreće testiranje video oglasa koji će automatski počinjati, što zvuči kao funkcija koju je društvena mreža Facebook uvela još 2013. godine.

Twitter će po svemu sudeći preuzeti još jednu funkciju koju je Facebook još ranije uveo. Počev od danas, Twitter pokreće testiranje video oglasa koji će automatski počinjati, što zvuči kao funkcija koju je društvena mreža Facebook uvela još 2013. godine. Ova funkcija se za sada testira na malom broju korisnika iPhone 6 telefona u SAD, gde neki vide i videe pune dužine u njihovom newsfeedu, dok drugi dobijaju pregled u trajanju od šest sekundi. U svakom slučaju, video ne ide sa zvukom sve dok ga korisnik ne prebaci na pun ekran. Test neće uključivati Twitter-ove vlastite Vine fajlove, a iako ovo sve ne zvuči baš dobro za korisnike, video oglasi koji se automatski reprodukuju donose novac ovoj kompaniji.
Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi