Twitter testira Night Mode za desktop korisnike

Primećeno je da Twitter testira Night Mode za desktop korisnike, a screenshot pokazuje da mod kompletnom sajtu daje tamniji izgled.

Sa svojim mobilnim aplikacijama i verzijom za macOS, Twitter je predstavio Night Mode funkciju, koja aplikaciji daje tamniji prikaz. Pored estetskih razloga, brojni korisnici preferiraju noćni/tamni mod i zbog toga što on pomaže u izbegavanju odsjaja apliakcija.Ova funkcija još nije stigla na desktop verziju Twittera (ne uključujući macOS korisnike koji imaju svoju verziju aplikacije). Međutim, primećeno je da Twitter testira Night Mode za desktop korisnike, a screenshot pokazuje da mod kompletnom sajtu daje tamniji izgled.
twitter2_4.jpgZa sada nije poznato kako Twitter selektuje korisnike za testiranje ove funkcije, koja još uvek nije dostupna svim korisnicima. Nije poznato ni koliko Twitter brzo donosi Night Mod testerimas i kada će funkcija biti dostupna širokom broju desktop korisnika popularnog servisa.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi