Twitter testira funkciju “mute” na mobilnim aplikacijama

Pojedini Twitter korisnici su počeli da prijavljuju "mute" funkciju koja se pojavljuje i omogućava brisanje svih tvitova i retvitova određene osobe sa svog timeline-a.

Twitter bi uskoro mogao omogućiti korisnicima da neprimetno prestanu da prate one tviteraše koje više ne žele da imaju u svojoj listi. Pojedini Twitter korisnici su počeli da prijavljuju “mute” funkciju koja se pojavljuje i omogućava brisanje svih tvitova i retvitova određene osobe sa svog timeline-a. Nakon pritiska “mute” tastera, korisnici i dalje prate osobu, ali ne vide ništa što ona deli preko Twittera. Još nekoliko drugih aplikacija ima podršku za ućutkivanje drugih. TweetDeck, na primer, dolazi sa opcijom “mute” tako da korisnici ne moraju da slušaju određene ljude. Za sada nije sigurno da li se nova “mute” opcija samo testira, ili će biti uskoro lansirana. Twitter se povodom ovoga nije zvanično oglašavao. Izvor: CNet

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi