Greška

Došlo je do greške.

Twitter Spaces servis je sada dostupan svima koji imaju preko 600 pratilaca

04.05.2021 10:01 | 0 Software/Web
Twitter Spaces servis je sada dostupan svima koji imaju preko 600 pratilaca

 

Twitter je nedavno najavio funkciju audio sobe uživo koja će imati karakteristike slične Clubhouse-u. Do sada je ova funkcija bila u javnoj beta verziji, a juče je Twitter objavio da svako ko ima više od 600 pratilaca može da pristupi Spacesu.

"Danas na sve naloge sa 600 ili više sledbenika na Twitteru donosimo mogućnost hostovanja prostora. Na osnovu onoga što smo do sada naučili, ovi nalozi će verovatno imati dobro iskustvo u hostovanju razgovora uživo zbog postojeće publike. Pre nego što svima omogućimo stvaranje prostora, fokusirani smo na to da naučimo više, olakšavamo otkrivanje Prostora i pomažemo ljudima da uživaju u njima uz sjajnu publiku," navela je kompanija.

Funkcija Spaces omogućava korisnicima Twittera da kreiraju sobu sa najviše 10 učesnika. Svi ovi učesnici mogu da pričaju i vode razgovor. S druge strane, neograničen broj korisnika moglo je da sluša strim. Nakon malog odlaganja, nova Twitter funkcija konačno će biti dostupna javnosti. Twitter je prilagodio funkciju Spaces tokom poslednjih nekoliko meseci.

 

Pogledajte još: Twitter testira pregled velikih fotografija, podršku za više rezolucije

"Pokreni razgovore na Tviteru sa autentičnošću i nijansom, dubinom i snagom koju samo ljudski glas može da donese. Prostori su za male i intimne razgovore sa samo nekolicinom drugih, ili za velike diskusije o tome šta se trenutno priča, sa hiljadama slušalaca," objavila je kompanija.

Očekuje se da će Twitter Spaces uskoro podržati više ko-hostova. Dalje, domaćini će moći da naplaćuju pristupnu naknadu za svoje slušaoce. Zanimljivo je da Spaces takođe omogućava korisnicima da raspoređuju i primaju podsetnike. Zanimljivo je da je pre nekoliko dana Clubhouse dodao identičnu funkciju. Twitter zahteva da korisnici imaju najmanje 600 sledbenika za pravljenje svojih "prostora". Kada želite da idete uživo, funkciji ćete moći da pristupite klikom na ljubičasti balončić koji će se pojaviti na vrhu vaše vremenske linije. Twitter takođe testira funkcije kao što su Poništi slanje, Pregled slike u punoj veličini i podrška za glasovni DM.

Izvor: Iphonehacks

 


Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Discord će biti integrisan u Sony Playstation 5 od sledeće godine

Xiaomi MIUI 13 se lansira 25. juna, verovatno i Mi MIX 4?

10504
10505
10506
10507
10508
10509