Twitter rangira tvitove u mobilnoj konverzaciji kao na desktopu

U 2015. godini Twitter-ova veb aplikacija je dobila korisnu novu funkciju koja je nazvana rangiranje konverzacije, a to je bio sistem koji uzima u obzir više signala

Twitter je najavio danas da će njegova mobilna aplikacija, koristiti isti sistem rangiranja konverzacija kao i verzija za desktop. U 2015. godini Twitter-ova veb aplikacija je dobila korisnu novu funkciju koja je nazvana rangiranje konverzacije, a to je bio sistem koji uzima u obzir više signala kako bi istakao odgovore na tvitove i rangirao ih u podkonverzaciji.
“Kada rangiramo koji odgovori će biti više postavljeni, uzimamo u obzir faktore kao što su na primer, da li je odgovorio autor originalnog tvita, ili je odgovor od nekog koga pratite” pokušali su iz Twitter-a da razjasne novi sistem. Rangirane konverzacije omogućavaju Twitter-u da predstavi rezime odgovora na način koji ima više smisla za društveni krug svakog korisnika.
Najbolje od svega je to što je stari hronološki prikaz i dalje tu ukoliko vam je potreban takav sistem. Twitter trenutno prolazi kroz važan period intenzivne transformacije, a kako se glasine o mogućoj prodaji intenziviraju, društvena mreža ubacuje sve više novih funkcija.
Sajt omogućava mešanje Twitter naloga
Izvor: TheVerge

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi