Greška

Došlo je do greške.

Twitter radi na funkciji koja korisnicima omogućava da se uklone iz pominjanja

15.06.2021 14:51 | 0 Software/Web
Twitter radi na funkciji koja korisnicima omogućava da se uklone iz pominjanja


Twitter korisnicima omogućava da pominju (@mentions) jedni druge u tvitovima, kao način da uključe druge korisnike u razgovor kako bi im privukli pažnju. Međutim, ovo može biti iritantno, a u nekim slučajeima se može okarakterisati i kao uznemiravanje. Jedino rešenje protiv ovoga je blokiranje osobe koja je korisnika pomenula, jer ne postoji "unmention" opcija.

Ipak, dobra vest je da će se to uskoro promeniti. Prema navodima iz objave, koju je okačio Dominic Camozzi - dizajner privatnosti za Twitter, kompanija radi na opciji za korisnike koja će omogućiti da se uklone iz pominjanja (unmention). Ovo će biti opcija u okviru sekcije za obaveštenja, gde se korisnik obaveštava o mention-u i daje mu se opcija za unmention.

 

Pogledajte još: Twitter uskoro dobija Super Followers aplikaciju


Pomenuta opcija će biti dostupna i iz glavnog tvita, gde korisnik može da klikne na meni za više informacija i izabere opciju za uklanjanje pominjanja iz tvita. Prema navodima Twittera, kada korisnik aktivira unmention, osoba koja je pomenula korisnika neće biti obaveštena o tome.

Pored toga, ukoliko korisnika pomene neko ko ga ne prati, biće ponuđena opcija da se omogući da ta osoba više nikada ne može da vas pomene. Za sada nema informacij kada će "unmention" opcija na Twitteru postati dostupna javnosti.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Geekbench otkriva čipove za Honor 50 i Honor 50 SE

Pixel 6 bi mogao dobiti postolje za bežično punjenje, sa rashladnim ventilatorima

10504
10505
10506
10507
10508
10509