Twitter podigao limite za liste

Društvena mreža Twitter objavila je dvostruko širenje svoje naizgled ignorisane od strane korisnika funkcije Lists, a nadogradnja će značiti značajno proširenje ograničenja limita. Korisnici sada mogu da načine do čak 1000 lista, a svaka lista može da ima do 5000 naloga, što je z

Društvena mreža Twitter objavila je dvostruko širenje svoje naizgled ignorisane od strane korisnika funkcije Lists, a nadogradnja će značiti značajno proširenje ograničenja limita. Korisnici sada mogu da načine do čak 1000 lista, a svaka lista može da ima do 5000 naloga, što je zaista i više nego dovoljno svima. Ova funkcija je prvi put pokrenuta 2009. godine, od tada do sada je ograničenje iznosilo 20 lista i za svaku od njih po 500 naloga. Twitter Lists je inače odličan način da se prate nalozi, bez obzira da li ih zaista pratite ili ne, bilo da se zasnivaju na temi ili geografiji. Brendovi na primer mogu koristiti liste za praćenje konkurenata, tema i ostalog.  
Twitter liste ograničenja

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi