Greška

Došlo je do greške.

Twitter objavio veći redizajn svoje apliakcije

16.06.2017 09:15 | 1 Software/Web
Twitter objavio veći redizajn svoje apliakcije

Nakon značajnog osvežavanja svog brenda prošle godine, Twitter je na osnovu povratne informacije koju je dobio, odlučio da ovih dana predstavi potpuno novi izgled za svoj servis za mikroblogovanje. Novi izgled je kreiran sa idejom da Twitter načini da deluje bržim i jednostavnijim za korišćenje. Nove izmene će se u talasima pojavljivati na Twitteru za web, iOS i Android, kao i Twitter Lite i TweetDeck servisima.

Tu je sada prisutan novi navigacioni meni sa strane, koji donosi profil, dodatne naloge, podešavanja i privatnost na jednom mestu. Linkovi ka člancima i sajtovima na iOS-u se u Safari pregledaču mogu otvarati u okviru Twitter aplikacije, tako da korisnici mogu lako da koriste naloge na sajtovima na koje su već logovani.

tipografija je takođe konzistentnija - naslovi su podebljani, što omogućava lakše praćenje sadržaja; zaobljene fotografije će ukupan izgled načiniti čistijim; svi tvitovi će se odmah ažurirati sa reply, Retweet i like brojačima. Navedene promene bi u narednim danima trebalo da stignu na sve platforme na kojima je Twitter dostupan.

Izvor: Ubergizmo

dejan87dex Član postova: 11626
Podrzan je i na WP ali nista od te verzije [emoji24]
Sent from Dead OS ☹

Uskoro dve milijarde aktivnih Facebook korisnika

Microsoft Office objavljen na Windows Store-u

10504
10505
10506
10507
10508
10509