Twitter Lights Out donosi pravi tamni mod na iOS

Lights Out stiže kao zasebna funkcija u okviru originalnog Dark moda na Twitteru

Tamni ili noćni mod je poprilično popularna karakteristika u poslednje vreme. Pored toga što olakšavaju pregled sadržaja i smanjuju zamaranje očiju, ovakvi tamni modovi smanjuju potrošnju baterije, posebno na uređajima sa OLED ekranima.
Nisu svi tamni modovi isti – neki od njih su više plavi nego crni. Ovo je slučaj sa Twitterovim postojećim Night Mode-om, zbog čega je drušvena mreža odlučila da predstavi novi “Lights Out” mod, koji stiže u pravoj crnoj verziji.Lights Out stiže kao zasebna funkcija u okviru originalnog Dark moda. Korisnici će prvo morati da pokrenu Dark Mode, pre nego što im postanu dostupne nove opcije. Uz Lights Out, dobija se prava crna pozadina, koja bi trebalo da bude lakša za pregled i da manje troši bateriju.
 
Pogledajte još: Veliko Twitter ažuriranje donosi nove funkcije kamere i geolociranja
Lights Out sa sobom donosi i novu funkciju, koja je na Androidu dostupna već dve godine. Umesto jednostavne on/off opcije, Night mod se može automatski menjati u zoru ili sumrak.Trenutno, Lights Out funkcija je dostupna samo za iOS, dok će je Android i veb verzija Twittera dobiti uskoro.Izvor: SlashGear
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi