Greška

Došlo je do greške.

Twitter korisnicima omogućava da ograniče ko može da odgovara na tvitove

14.07.2021 12:12 | 0 Software/Web
Twitter korisnicima omogućava da ograniče ko može da odgovara na tvitove


Tokom prethodnih godinu dana, Twitter je predstavio neke izmene koje korisnicima olakšavaju izbor načina odgovaranja na tvitove, kao i upravljanje time ko može da odgovara na tvitove. Kompanija sada dodaje novu funkciju, koja korisniku pruža način da omogući da njegova sekcija sa odgovorima bude čista i prijateljska.

Društvena mreža sada omogućava da se izmeni ko može da odgovara na tvitove, a to je moguće čak i kada je tvit okačen. Sve što je potrebno jeste da se pritisne taster sa tri tačkice u gornjem desnom uglu objave i da se izabere opcija "Change who can reply".

twitter2_13.jpg

U avgustu prošle godine, Twitter je korisnicima omogućio izbor između opcija ko može da odgovara na objavljene tvitove pre nego što se oni pošalju - bilo ko, samo ljudi koje korisnik prati ili oni koji su pomenuti u tvitu. Nova funkcija svima daje još bolju kontrolu nad diskusijom koja se vodi u sekciji sa odgovorima.

Nova funkcija je verovarno deo napora društvene mreže kako bi se "poboljšala zdravija javna komunikacija", što je Twitterov glavni cilj, prema navodima Jack Dorsey-a - izvršnog direktora kompanije.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Honor sprema fleksibilni telefon, sa 8-ičnim glavnim i 6.5-inčnim sekundarnim ekranom

Realme GT Master Series telefoni će biti predstavljeni 21. jula

10504
10505
10506
10507
10508
10509