Greška

Došlo je do greške.

Twitter Fleets stiže svima - Twitter priča na Android i iOS uređajima

17.11.2020 18:47 | 0 Software/Web
Twitter Fleets stiže svima - Twitter priča na Android i iOS uređajima

 

Twitter objavljuje Fleets, priče koje automatski nestaju, za sve korisnike. Najavljen u martu, Twitter fleets pokrenute su u Brazilu, Italiji, Indiji i Južnoj Koreji kao način da delite više usputnih komentara i medija nego što biste možda želeli kada ste na svom redovnom hronološkom rasporedu.

Iako ćete moći da tvitujete kao i obično, moći ćete i da delite sadržaj koji je u osnovi Tviter priča ili Stories na Twiter način. Trajaće 24 sata, a zatim se automatski brišu nakon toga.

Oni koji su novi na Twitteru otkrili su da je Fleets lakši način za deljenje onoga što im je na umu“, kažu menadžeri proizvoda Joshua Harris i Sam Haveson u odgovoru na beta verziju. „Budući da nestaju iz vidokruga nakon jednog dana, Fleets je pomogao ljudima da se osećaju prijatnije deleći lične i slučajne misli, mišljenja i osećanja.“

fleets.jpg

Slično kao i u slučaju Instagram Stories, odgovori u Fleets-u neće funkcionisati kao uobičajeni Twitter odgovori. Umesto toga, možete da pošaljete tekstualni odgovor ili emodži autoru fleetsa, koji će se pojaviti u njihovim Direktnim porukama - pod pretpostavkom da su ih otvorili - umesto kao javni odgovor. Takođe je nemoguće retvitovati fleet, mada vredi napomenuti da niko ne sprečava nikoga da napravi snimak ekrana onoga što ste objavili i sačuva ga na taj način.

 

Pogledajte još: Twitter.com dodaje nove funkcije, gasi podršku za Internet Explorer 11

 

Fleets može sadržati samo tekst, biti reakcija na druge tvitove ili fotografije ili video zapise. Postoji podrška za različite pozadine i opcije teksta, zajedno sa emojijima. S vremenom, Twiter kaže, dodaće nalepnice i emitovanje uživo Fleets-u, za još veću neposrednost u interakcijama.

Ako su vam Twitter Direct Messages zaključani tako da prihvataju samo poruke ljudi koje pratite, reakcije i odgovore na Fleets dobićete samo od tog podskupa ljudi. Pratioci će videti Fleets na vrhu matične hronološke linije ili ako otvore vaš Twitter profil.

Twitter kaže da će Fleets biti predstavljen za Twitter za iOS i Android korisnike širom sveta tokom narednih nekoliko dana. Znaćete da li imate tu funkciju kada se na vrhu aplikacije pojavi red krugova. Ako koristite Instagram priče, znaćete već kako to sve izgleda.

Izvor: Slashgear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Redmi Note 9T, za koji se verovalo da je Note 10, dolazi sa podrškom za 5G

Korisnici Instagrama sada mogu da pretražuju po ključnim rečima

10504
10505
10506
10507
10508
10509