Greška

Došlo je do greške.

Twitter donosi funkcije snimanja i reprodukcije u Twitter Spaces na Androidu

14.01.2022 15:49 | 0 Software/Web
Twitter donosi funkcije snimanja i reprodukcije u Twitter Spaces na Androidu

 

Twitter je krajem 2020. lansirao svog Clubhouse rivala, pod nazivom Spaces, i od tada brzo raste sa novim korisnicima i gomilom novih funkcija. Platforma je snimala i čuvala prethodne prostore do 30 dana, ali nikada nije dozvoljavala korisnicima da ih ponovo reprodukuju. Funkcija je testirana na iOS-u, a sada je zvanično dostupna i na Androidu i dostupna je svim korisnicima.

Twitter podrška je najavila novu funkciju u tvitu, pominjući da je „opcija za snimanje domaćina sada dostupna svima na Android-u i iOS-u. Kada pokrećete prostor, dodirnite dugme „Snimanje prostora“ da bi bio dostupan za javnu reprodukciju 30 dana nakon što se prostor završi.“

 

 twsupp.jpg

 

Otkako je Twitter omogućio svim korisnicima da hostuju svoje prostore na Androidu i iOS-u, platforma je postala popularnija i korisnici je koriste više nego ikada ranije. Iako je hosting još uvek nejasna tema, kada su u pitanju korisnici desktopa i veba, mnogima će biti drago da znaju da domaćini sada mogu da snimaju svoje prostore, koji će moći ponovo da se reprodukuju do 30 dana. Ako ste ikada propustili važan prostor, moći ćete da ga ponovo odslušate kada budete imali vremena.

Kada je Space uživo i snima se, vizuelni indikator će biti prikazan u gornjem levom uglu kako bi korisnik znao da će njegov glas biti snimljen i dostupan za reprodukciju, ako zatraži razgovor. Za sada, ova funkcija je dostupna samo na Androidu i iOS-u, a korisnici i dalje mogu samo da se pridruže i slušaju Spaces na vebu, piše Pocketweb.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Primećeni novi snimci ekrana za Android 13 i potpuno su šareni

Serija Galaxy S22 će imati Gorilla Glass Victus+, sugerišu nove informacije

10504
10505
10506
10507
10508
10509