Greška

Došlo je do greške.

Twitter bi mogao ponuditi opciju za video pozive

13.12.2020 10:33 | 0 Software/Web
Twitter bi mogao ponuditi opciju za video pozive


Twitter je verovatno najpoznatiji kao platforma za mikroblogovanje, a cilj servisa je više da korisnik podeli svoje misli i ideje sa javnošću, a manje da obavlja razgovore jedan-na-jedan. Međutim, kako je situacija sa pandemijom koronavirusa dovela do sve većeg fokusiranja na video konferencije, Twitter bi mogao postati zainteresovan da svoju pažnju usmeri na ovo tržište.

Ovo je zasnovano na objavi kompanija Squad, koja je specijalizovana za video razgovore i deljenje ekrana. Sugeriše se da je Twitter akvizirao ovu kompaniju, koja će biti ugašena 12. decembra i verovatno će biti integrisana u Twitter.

 

Pogledajte još: Twitter Fleets stigao svima - Twitter priča na Android i iOS uređajima


U objavi je Esther Crawford, suosnivač Squada, istakla: "Uzbuđena sam što mogu da objavim da je Twitter kupio Squad! Tim će se pridružiti Twitter-u kako bi proširio spektar konverzacija koje ljudi mogu da vode na servisu. Konkretno, unećemo svoju stručnost iz audio i video sfere u kreativni prostor - i radujemo se stvaranju novih formata koji omogućavaju zabavne, sadržajne i zanimljive razgovore".

Za sada nije poznato na koji način će Squad konkretno biti ugrađen u Twitter, ali ne bi bilo iznenađenje da popularna društvena mreža uskoro dobije više mogućnosti za video pozivanje.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Nokia 4.3 CAD renderi otkrivaju izrez u ekranu i tri kamere na poleđini

Objavljeni detalji i fotografije uživo za OnePlus 9 5G

10504
10505
10506
10507
10508
10509