Greška

Došlo je do greške.

Twitter testira “edit”, ali samo za one koji plaćaju

02.09.2022 10:57 | 0 Software/Web
Twitter testira “edit”, ali samo za one koji plaćaju

Celokupna priča oko uvođenja opcije za izmenu vaših misli na društvenoj mreži Twitter traje već neko vreme, a sada najzad dobija svoj epilog. Kako navodi Endgadget, korisnici najzad mogu da da isprobaju kako to izgleda kada editujete tvitove. Međutim, postoji jedna mala začkoljica - u ovom trenutku ova opcija dostupna je samo onima koji plaćaju. 

“Edit” je najzad tu 

Twitter je najzad rešio da čovečanstvu dozvoli da izmeni svoje slovne greške i promeni sadržaj svojih “tvitova” nakon što su previše brzopleto odabrali opciju “objavi”. Kako samo zvaničnici iz ove kompanije navode, u ovom trenutku se opcija za promenu sadržaja ovih kratkih formi testira od strane internih timova unutar kompanije. 

Zatim, tokom sredine septembra, i korisnici bi trebalo da dobiju opciju da izmene sadržaj svojih “tvitova” i da otpočnu šire testiranje ove funkcionalnosti. Međutim, tu postoji jedna začkoljica, a to je da samo korisnici koji plaćaju “Twitter Blue” uslugu mogu da učestvuju u ovom testiranju, a pretplata na ovaj premijum oblik društvene mreže Twitter iznosi 4,99 dolara mesečno u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Što se tiče samog testiranja, biće omogućena izmena sadržine “tvita” nekoliko puta tokom 30 minuta od postavljanja vaše poruke. Izmenjeni “tvitovi” imaće pored sebe ikonicu koja signalizira da je sadržaj izmenjen, kao i tačno vreme kada je ta izmena načinjena kako bi sve bilo što transparentnije. Ovakvo vremensko ograničenje, kao i postojanje detaljnog istorijata menjanja vaših misli onemogućiće zloupotrebu ove funkcionalnosti u svrhe izmene vaših potencijalno kontroverznih “tvitova” iz prošlosti. Dakle, sve je vidljivo, nema laži nema prevare. 

Rezervni delovi i duže trajanje baterije uskoro obavezni u Evropskoj uniji

Sony Xperia 5 IV donosi 4K HDR snimanje u 120 Hz na sve tri kamere

10504
10505
10506
10507
10508
10509