Greška

Došlo je do greške.

Twitter se sprema da omogući korisnicima da daju napojnice u Bitcoinima

01.09.2021 14:40 | 0 Software/Web
Twitter se sprema da omogući korisnicima da daju napojnice u Bitcoinima


Ranije ove godine, Twitter je objavio novu funkciju koja je korisnicima omogućila da daju napojnice drugim korisnicima. Ovo je više bio način na koji su se korisnici zahvaljivali na objavama ili pokazivali svoju podršku. Korisnicima je takođe pružen način da monetizuju svoj Twitter nalog. Sada izgleda da Twitter uvodi način na koji korisnici mogu davati napojnicu putem Bitcoina.

Kada je Twitter Tip Jar prvi put pušten u rad, platforma je dozvoljavala korisnicima da koriste Bandcamp, Cash App, Patreon, PayPal i Venmo. Međutim, prema najnovijem beta ažuriranju, otkriven je kod koji sugeriše da Twitter radi na uvođenju funkcije koja bi korisnicima omogućila da ostavljaju napojnice korišćenjem Bitcoina.

 

Pogledajte još: Twitter Beta omogućava logovanje preko Google naloga


Još u julu, izvršni direktor Twittera Jack Dorsei rekao je investitorima da će Bitcoin biti važan za kompaniju i da će tu funkciju dodati svom Tip Jar-u, a na osnovu najnovijih detalja čini se da je to već u pripremi. Trenutno izgleda da je opcija dostupna samo u iOS beta verziji, ali se očekuje da u nekom trenutku stigne i na Android.

Nije poznato kada će se ova funcija pojaviti, ali kod takođe sugeriše da će Twitter korisnicima obezbediti uputstva o tome kako da daju napojnice koristeći Bitcoin, kao i korišćenje Bitcoin Lightning Network-a i novčanika za čuvanje kriptovalute.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Lenovo je objavio portfolio ThinkBook laptopova koji će stići uz instaliran Windows 11

Nintendo bi uskoro na Switch mogao dodati i Game Boy igre

10504
10505
10506
10507
10508
10509