Twitch objavio novu mobilnu aplikaciju

Prošle nedelje, Twitch je najavio da će predstaviti potpuno novu mobilnu aplikaciju, koja je sada spremna za preuzimanje sa svim novim funkcijama i poboljšanjima.

Prošle nedelje, Twitch je najavio da će predstaviti potpuno novu mobilnu aplikaciju, koja je sada spremna za preuzimanje sa svim novim funkcijama i poboljšanjima.Twitch na svom blogu ističe: “Donosimo na mobilnu verziju sve najbolje funkcije koje su dostupne na webu i omogućavamo da novo iskustvo bude tečno i intuitivno. Takođe, slušali smo želje korisnika pa smo implementirali najtraženije funkcije u mobilnu verziju (Dark Mode, na primer)”.Twitch je oduvek imao mobilnu aplikaciju, ali ona nije bila u fokusu i skladna za korišćenje poput web verzije, posebno ukoliko ste streamer koji se fokusira na prenos sadržaja preko telefona. Noviteti Twitch mobilne aplikacije uključuju pomenuti Dark Mode, novi navigacioni bar, sadržaj kreiran prema zahtevima korisnika i drugo.Aplikacija je dostupna preko Google Play i Apple iTunes prodavnica.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi