Twitch dobio Twitch Prime servis, ubacivanje videa i drugo

Popularni servis za streamovanje video igara Twitch je dobio nadogradnju sa brojnim zanimljivim funkcijama

Popularni servis za streamovanje video igara Twitch je dobio nadogradnju sa brojnim zanimljivim funkcijama. Tokom svoje TwitchCon konferencije kompanija je objavila sledeće novine koje stižu na servis:Twitch Prime – Servis je uključen besplatno za Amazon Prime pretplatnike i donosi besplatne nagrade, kao što su skinovi u igrama, likovi i drugo. Tu je i pregleda videa bez reklama, jedna besplatna pretpalat na kanal svakog meseca, popusti na nove igre itd.Clips on Mobile – Gleadoci će moći da kreiraju i dele klipove sa Twitch streamova na svojim iOS/Android uređajima.Ubacivanje videa – Do sada, streameri su na svojim kanalima mogli da objavljuju video prenose uživo ili prethodno streamovani sadržaj. Od sada, moguće je i uploadovanje sopstvenih gejming video klipova na Twitch.
twitch2_1.jpg
Bedževi za lojalnost – Streameri će moći da dodeljuju specijalne bedževe za najvernije pratioce, koji su uz kanal poslednjih tri, šest, 12 ili 24 meseca. Moguće je dizajniranje sopstvenih bedževa.HTML5 podrška – Nakon nekoliko meseci u beti, HTML5 podrška sada stiže svima na servisu.Izvor: TechCrunch

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi