Tri nova Droida iz Motorole

Motorola je predstavila tri nova smartfona za američko tržište, a verovatno će se isti kasnije pojaviti i u evropi. Sva tri porizvoda pripadaju RAZR seriji tako da u pogledu dizajna donose malo toga novog, ali treba pomenuti da svi dolaze sa Androidom verzije 4.0.4. Prvi i najmanji model je RAZR M, koji je daleko od malog te

Motorola je predstavila tri nova smartfona za američko tržište, a verovatno će se isti kasnije pojaviti i u evropi. Sva tri porizvoda pripadaju RAZR seriji tako da u pogledu dizajna donose malo toga novog, ali treba pomenuti da svi dolaze sa Androidom verzije 4.0.4. Prvi i najmanji model je RAZR M, koji je daleko od malog telefona, ali su se standardi definitivno malo promenili. RAZR M poseduje SuperAMOLED ekran dijagonale 4.3 inča, rezolucije 960×540. Verovatno ste pomislili da sa ovim specifikacijama podseća najviše na originalni RAZR. Ipak, Motorola je očigledno “oslušnula” publiku i RAZR M gotovo da nema okvir oko ekrana, a tu je i baterija kapaciteta 2000 mAh. 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi