Greška

Došlo je do greške.

Tri besplatne igre čekaju vas na Epic Games-u

24.06.2022 14:56 | 0 Games
Tri besplatne igre čekaju vas na Epic Games-u

Epic Games nas je navikao da četvrtkom čekamo besplatne video igre i razmazio bombastičnim naslovima koje smo u prošlosti mogli da preuzmemo. Bioshock: The Collection, Tomb Raider Trilogy, Control, i Plague Tale: Innocence samo su neke od najboljih igara koje je ova onlajn prodavnica podarila igračima. Ove nedelje naslovi možda nisu toliko bombastični, ali svakako zaslužuju makar malo vašeg vremena. 

Fall Guys 

Kada se prvi put pojavio u leto 2020. godine, Fall Guys maltene je preko noći postao senzacija. Prvobitno izdata samo za PlayStation 4 konzolu, ova video igra donela je različite takmičarske ludorije koje su igrače terale na onu klasičnu rečenicu “ma samo još jedna partija”. 

Sve to je šareno, ludo i veoma zanimljivo. Jedan pravi pandemonijum. Dakle, pregršt dinamičnih mini igara koje se brzo završavaju, apsolutno nepredvidiv tok svake partije, i prijatan izgled izdvojili su Fall Guys od drugih sličnih igara. 

Međutim, popularnost je polako opadala pa je Fall Guys postao besplatan za igranje ovog meseca. Istovremeno su se pojavile verzije za druge platforme:  Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox One, kao i Xbox Series X i S. Za PC je možete besplatno preuzeti sa Epic Games Store

fall_guys.jpg


Car Mechanic Simulator 2018 

Ovo je jedna sjajna video igra za relaksiranje živaca koja u isto vreme krije i dovoljnu dubinu da vam neće dosaditi nakon samo nekoliko sati. Jednostavno rečeno, vi ste automehaničar koji može da popravlja, rastavlja, i testira razne modele popularnih automobila, od Mazde RX-7 do Bentley Continental GT Speed. 

Svi automobili i njihovi delovi su veoma detaljni, a tu je i jednostavan sistem progresije kroz koji otključavate nove automobile kao i mogućnost da po njima čeprkate, proširujete radionicu sa naprednijim alatima. Besplatno preuzmite ovu video igru do 30.06.2022

mechanic_simulator.jpg

 

Game of Thrones: The Board Game Digital Edition 

Za kraj digitalno izdanje veoma popularne strateške društvene igre. Ako ćemo iskreno, mnogo je zabavnije igrati je u stonom izdanju i u društvu, ali ovo je “next best thing”. Preuzimate kontrolu nad jednom od velikih kuća (Lanister, Stark, Grejdžoj, Martel, Tajrel, i Baraton) i cilj vam je, šta drugo, nego da zdrobite vaše protivnike. 

Ovo je idealno rešenje ukoliko vas nove serije iz sveta Igre prestola ne interesuju (ah, drugi povratak Džona Snežnog) ali biste želeli da još malo uživate u odlično osmišljenoj premisi Džordža R. R. Martina. Još samo kada bi završio knjige... Enivejs, igru takođe možete besplatno da preuzmete do tridesetog juna

gameofthrones.jpg

 

Izvor: gamerant  

Budite oprezni ako sklapate jeftinu konfiguraciju

3 razloga zbog kojih je Motorola edge 30 među najpopularnijim telefonima

10404
10405
10406
10407
10408
10409