Greška

Došlo je do greške.

Tri nedelje nakon objave, iOS 10 već na više uređaja nego iOS 9

05.10.2016 13:04 | 10 Software/Web
Tri nedelje nakon objave, iOS 10 već na više uređaja nego iOS 9

Svega tri nedelje nas dele od kako je Apple omogućio iOS 10 na uređajima, a kompanijin najnoviji operativni sistem je po učešću već prevazišao prethodnu iOS 9 verziju. Apple iOS 10 je sada instaliran na gotovo 60 procenata svih iOS uređaja, a aktivan je na više od polovine iPhone modela u Americi. Pre samo 10 dana iOS 10 se nalazio na 34% uređaja.

Jedan od ključnih razloga ovako brzog prihvatanja iOS 10 operativnog sistema jeste njegova dostupnost, jer ga je Apple omogućio lako pristupačnim na svim kompatibilnim iPhone i iPad uređajima u isto vreme. Apple je bio sposoban da korisnicima širom sveta omogući preuzimanje i instaliranje platforme, slično kao što je to učinio i prethodni put sa iOS 9 verzijom.

Od velike je pomoći bila i objava novog hardvera koji u potpunosti koristi prednosti koje donosi novi softver. Novi iOS 10 svakako nije došao bez problema (Apple je nedavno objavio novi build sa određenim zakrpama i ispravkama), ali ovo je daleko prevaziđeno novim funkcijama koje OS donosi. Tu je nova Messenger aplikacija sa stikerima, vidžeti za lock screen, poboljšano Siri iskustvo, nova Music aplikacija i još dosta toga.

Podaci pokazuju da je tokom prve nedelje oktobra iOS 9 pao ispod 40% učešća, dok sve ostale iOS verzije kombinovano imaju ispod 10%.

Izvor: VR-zone

stopke Član postova: 4283
Ulogovao si se ? Aj jos koji nalog napravi.
Neckov Novi član postova: 94
Ovaj stopke smara! Nije ovo jedini forum za tvoje prazne price
stopke Član postova: 4283
Napravi nalog pa teraj ljude sa foruma, a ne anonimno.
kokica Neregistrovan korisnik
Lepi kokan i stopke da lete sa foruma. Zar stvarno mislite da vasi strahovi oko win10 ikoga zanimaju? Vasa sugava, ironija. Trebalo bi vas vratiti na win3.0. Za vas je win98 pojam. Lazni moralisti, kvazi pravopisne/softverske/hardverske čistunice. Fora je u tome sto moralnom, postenom, ne uzlupa srce dok čita ovako nešto, a kod vas je već osmeh uveliko na licu. I ajd bar da je iskren, nego je ponovo prisutan strah.
stopke Član postova: 4283
Ne, baziram na iskustvima miliona korisnika širom sveta.
evo ti, pročitaj malo.
--- link ---

Google Home će se isporučivati od 4. novembra po ceni od 130 dolara

Google potvrdio Project Tango telefon, Lenovo Phab 2 Pro stiže u novembru

10504
10505
10506
10507
10508
10509