Greška

Došlo je do greške.

Treba vam baš mnogo para da potpuno namunjite svog lika u Diablo Immortal igri

06.06.2022 11:18 | 0 Games
Treba vam baš mnogo para da potpuno namunjite svog lika u Diablo Immortal igri

 

Igra koja je lansirana pre nekoliko dana, Diablo: Immortal već neko vreme okupira naslove na većini portala širom sveta. Neki su oduševljeni, nekima se ne sviđa, ali niko ne preskače da ih oplete zbog velikog broja mikrotransakcija, kojima ova igra obiluje.

Da se razumemo, Diablo: Immortal je besplatna igra, ali ukoliko platite Battle Pass i još ponešto u igri, možete znatno brže i lakše da napredujete, ali i da doplatite razne kozmetičke dodatke kako biste imali jedinstven izgled svog lika.

Diablo2_2.jpg

Digitron

Jedan YouTube kreator je seo, uzeo digitron i izračunao koliko novca vam je potrebno ukoliko želite maksimalno da nabudžite lika svim onim što vam igra nudi. Bellular News kanal je svojom računicom stigao do neverovatnih 110.000 dolara.

Naime, Diablo: Immortal omogućava igračima da kupuju takozvane Legendary Gem dragulje, koji su jedan od tri načina da napredujete kroz igru, pored regularne opreme i XP-a. Ovi kristali diktiraju progresiju kroz nivoe napredovanja za svakog igrača. Za sada igrači koji ne plaćaju ne mogu da zarade najbolje legendarne dragulje, koje jedino možete da kupite za novac. E, upravo kupovina ovih legendarnih dragulja može jednog igrača da košta neverovatnih 110.000 dolara.

Diablo5_2.jpg

10 godina igre ili 110.000 dolara

Kako objašnjavaju Met i Majkl sa Bellular News kanala, Diablo: Immortal namerno ima ovakav sistem po kojem igraču koji igra besplatno treba otprilike 10 godina da potpuno nabudži svog igrača po današnjoj verziji igre. Napominjemo i da legendarni dragulji nisu zagarantovani čak ni kada plaćate, jer ih ne kupujete direktno, već kupujete kovčege sa blagom.

Diablo1_1.jpg

PC i pametni telefoni

Igra je izašla i za PC i za telefone i tablete, što je super vest za Warcraft Mobile koji se već neko vreme sprema. Sa druge strane, većina igrača koji nemaju namere da plaćaju transakcije u igri nikada i neće videti neki od dragulja više klase, čak i kada budu doterali igrača do granice napredovanja, ali će im za to trebati baš mnogo vremena.

Stiže nova generacija AMD i Intel procesora, a sa njima ozbiljno padaju cene DDR5 memorije

Većina korisnika će ostaviti svoje telefone do 2030. godine

10404
10405
10406
10407
10408
10409