Trajanje baterije Google Pixel telefona je veoma dobro

Trajanje baterije Google Pixel telefona situacija bi trebalo da bude znatno bolje nego kod konkurencije, pokazuju neki preliminarni testovi

Trajanje baterije smartfona je tokom vremena poboljšano, ali i dalje nije na tom nivou na kome predtaje prestaje da nam bude veoma važan parametar pri odluci o kupovini novog modela. Koliko traje baterija na našim smartfonima je i dalje nešto na šta stalno obraćamo pažnju, jer da nije tako, poslovanje sa powerbank uređajima ne bi funkcionisalo tako dobro kako je to slulaj u aktuelnom trenutku.
Trajanje baterije Google Pixel telefona situacija bi trebalo da bude znatno bolje nego kod konkurencije, pokazuju neki preliminarni testovi. Član reddita je imao u svojim rukama novi Google telefon i odradio je test koji pokazuje da bi novi telefon mogao da iznenadi u tom pogledu.
U screenshot-u se pokazuje da je uređaj korišćen od 9 prepodne do 22:30 uveče, što znači duže od 12 sati, a baterija je i dalje na 40 procenata. Imajte na umu da se u ovom slučaju radi o korišćenju telefona “stvarnog korisnika” a ne nekom benchmark testu, što bi značilo da buduće vlasnike Pixel telefona očekuje sličan učinak.
Reklame za Pixel telefone pokazuju da je Google spreman za tržišnu borbu (video)
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi