Greška

Došlo je do greške.

Toshiba predstavlja novi dynaPad uređaj

13.10.2015 09:58 | 0 Mobile
Toshiba predstavlja novi dynaPad uređaj

Toshiba Europe danas predstavlja dynaPad, jedinstveni Windows 10 tablet koji vraća na scenu pisanje olovkom. U tablet režimu tanak je samo 6,9mm i težak samo 569g – što ga čini najtanjim i najlakšim  12-inčnim Windows 10 tabletom na svetu. Novi dynaPad se transformiše u prenosivi laptop računar sa tankom i laganom tastaturom pune veličine, za potpuno korišćenje pogodnosti Microsoft Office paketa. Osmišljen za podsticanje kreativnosti i poboljšanje produktivnosti, Toshiba dynaPad je uređaj i „digitalna sveska“, poručuju iz kompanije Toshiba.

Toshiba pustila u prodaju Satellite Click 10 2-u-1 Windows 10 laptop

Toshiba dynaPad je projektovan da oponaša potpuno prirodan osećaj pisanja, kao olovkom po papiru, a uz to ima i uobičajeni B5 format sveske. Uređaj je zato opremljen aktivnom elektrostatičkom olovkom WACOM Active Electro-Static (AES) koju odlikuje visoka preciznost pozicioniranja i sposobnost prepoznavanja pritiska olovkom – bez obzira koliko oštar ili blag bio. Kao rezultat, korisnici mogu da zadrže svoj prirodni stil pisanja dok hvataju beleške, markiraju dokumente, škrabaju ili crtaju – podržani preciznošću do detalja. Izbegnute su čak i slučajne greške zahvaljujući funkciji za eliminisanje dodira ekrana tablet računara dlanom.

toshiba2_12.jpg

Paket unapred instaliranih, originalnih Toshiba aplikacija omogućava korisnicima da prikupljaju, organizuju i dele svoje beleške, slike  dokumente i datoteke – a obuhvata TruNote, TruCapture, TruRecorder, TruNote Clip i TruNote Share. Sve ove originalne Toshibine aplikacije pružaju podršku korisnicima za hvatanje i čuvanje sadržaja i dalju komunikaciju tokom celog dana. Bilo da je reč o snimku audio zapisa sa sastanka, uslikanom tekstu, skice ili rukom napisane poruke, ovaj skup aplikacija omogućava korisnicima da sadržaj po želji jednostavno koriste u komunikaciji preko elektronske pošte ili u PowerPoint aplikaciji – na različitim uređajima. Toshiba dynaPad je savršeno prilagođen za dešnjake i levoruke korisnike uz aplikacije koje se, poput TruNote, prilagođavaju da podrže prirodan stil pisanja.

Kao najtanji i najlakši 12-inčni Windows 10 tablet na svetu, dynaPad je namenjen za upotrebu u gotovo svakom okruženju i dodatno fleksibilan sa prikačenom laganom tastaturom. U satenski zlatnom kućištu od karbonskih (ugljeničnih) vlakana, dynaPad ima snažnu šasiju koja se lako prenosi i četiri puta je kruća od konvencionalne konstrukcije. U režimu „školjke“ – kao laptop računar sa ekranom na preklop, spojen magnetima – korisnici mogu da uživaju u kucanju na komfornoj tastaturi sa razmakom od 19 mm i hodom tastera od 1,5 mm. Kada se ne koriste, tablet i tastatura se besprekorno drže zajedno magnetima radi lakšeg odlaganja i zaštite ekrana, dok se WACOM AES olovka praktično kači na tablet uređaj.

Toshiba dynaPad ima ekran WUXGA+ (rezolucije 1920 x 1280) za intenzivne i jasne prikaze fotografija, video snimaka ili radnih dokumenata. Antirefleksni sloj na ekranu dodatno povećava jasnoću prikaza, za jasan i čitljiv tekst. Napredni dvoslojni premaz koristi se za smanjenje otisaka prstiju i odsjaje na ekranu, uz očuvanje visoke osetljivosti neophodne za optimizovane performanse olovke.  Toshiba dynaPad će u Evropi biti dostupan tokom prvog tromesečja 2016. godine.

Izvor: Toshiba

Sve informacije vezane za Toshiba kompaniju, možete pogledati na Toshiba stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Prvi tizer predstojećeg Tag Heuer pametnog sata

Korisnici Windowsa 7 u akciji protiv aplikacije Get Windows 10

10104
10105
10106
10107
10108
10109