Toshiba predstavila novu seriju jeftinih tableta

Toshiba je predstavila seriju novih tableta - dva Windows tableta, osmoinčni i desetoinčni Encore 2, kao i Excite Go sedmoinčni Android tablet.

Toshiba je odlučila da ove godine predstavi nove tablete, koji su toliko jeftini da će vas jednostavno naterati da ih kupite. U pitanju su dva Windows tableta, osmoinčni i desetoinčni Encore 2, kao i Excite Go sedmoinčni Android tablet. Toshiba je odlučila da sa nastupi sa vrlo agresivnnim cenama, te će se 8-inčni Encore 2 prodavati po ceni od 200 dolara, dok će 10-inčni model koštati 270 dolara. Specifikacije su im gotovo identične sa originalnim 8-inčnim Encore modelom (quad-core Intel Atom procesor, rezolucija od 1280 x 800 piksela). Kada je Toshiba Excite Go Android tablet u pitanju, njegova cena je 110 dolara. Za ovu cenu, korisnik dobija quad-core Intel Atom procesor, 16GB interne memorije, displej 1024 x 600p rezolucije, Android KitKat 4.4 OS, sa preinstaliranom OfficeSuite Pro aplikacijom. Novi Toshibini Encore 2 i Excite Go tableti će se u prodaji naći početkom jula.Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi