Greška

Došlo je do greške.

Toshiba donosi nove prenosive bežične zvučnike

05.09.2014 22:40 | 1 Multimedija
Toshiba donosi nove prenosive bežične zvučnike

Toshiba Europe danas predstavlja dva nova bežična zvučnika idealna za rešenje prenosive muzike u pokretu i na putovanjima. Modeli TY-WSP52EU i TY-WSP54EU bežično reprodukuju muziku sa mnoštva različitih uređaja i obezbeđuju zvuk visokog kvaliteta na bilo kom mestu. U formatima pogodnim za prenošenje,  sa mogućnošću lakog povezivanja i elegantnim dizajnom, oba modela savršeno odgovaraju širokoj populaciji korisnika, uključujući ljubitelje zabave na otvorenom, vikendaše i izletnike, kao i profesionalce kojima je potrebno bežično konferencijsko ozvučenje.

Novi Toshiba prenosivi bežični zvučnici, TY-WSP54EU i TY-WSP52EU, idealni su za slušanje muzike u parku, na plaži, ili uz roštilj u dvorištu. Njihova upotrebna vrednost ne dolazi do izražaja samo na otvorenom – zgodni takođe su takođe i u zatvorenim prostorima, jer ljudima pružaju slobodu slušanja muzike u kući gde god požele. Uz Bluetooth® i povezivanje samo jednim dodirom pomoću tehnologije Near Field Communication (NFC), muzika sa kompatibilnih laptop i tablet računara ili pametnih telefona se jednostavno bežično usmerava na zvučnike, za uživanje u zvuku visokog kvaliteta. AUX-IN priključak/ulaz omogućuje da se na zvučnike povežu i drugi uređaji, poput MP3 plejera, dok je ugrađeni mikrofon savršeno rešenje za grupne konferencijske pozive.  

Korisnici mogu da biraju između dva nova modela, sa drugačijom izlaznom snagom zvuka. Model TY-WSP52EU pruža audio snagu od 2 vata, dok stereo zvučnici oznake TY-WSP54EU imaju jaču izlaznu snagu od 10 vati, što je pogodnije za one koji će puštati muziku u većim prostorijama i na otvorenom. A kako bi se lepše uklopili u bilo koji ambijent, elegantni, kockasti dizajn drvenih zvučnika isporučuje se u tri različite boje – crnoj, beloj i boji oraha – u kojima izgledaju atraktivno, gde god da ih ponesete.

Toshiba TY-WSP54EU i TY-WSP52EU prenosivi bežični zvučnici biće dostupni u Evropi tokom četvrtog tromesečja 2014. godine.

Izvor: Toshiba

Sve informacije u vezi sa kompanijom Toshiba, možete pogledati na Toshiba stranici, na Benchmark sajtu

Komentari

0 Dodaj komentar

Toshiba predstavila dodatnu opremu za Camileo X-Sports akcioni kamkorder

IFA 2014: Samsung predstavio novi koncept dizajna štampača

10304
10305
10306
10307
10308
10309