Torchlight II najavljen

Lepa vest je upravo stigla od Runic Games tima, a odnosi se na njihov rad na akcionoj RPG igri Torchlight II, nastavku prošlogodišnjeg H&S hita simpatičnog dizajna. Runic obećava poboljšanu grafiku, kao i potpuno novu avanturu koju je moguće igrati i u co-op modu. Kao najsvetliju komponentu izdvajaju multiplayer, koji je moguće igrati ka

Lepa vest je upravo stigla od Runic Games tima, a odnosi se na njihov rad na akcionoj RPG igri Torchlight II, nastavku prošlogodišnjeg H&S hita simpatičnog dizajna. Runic obećava poboljšanu grafiku, kao i potpuno novu avanturu koju je moguće igrati i u co-op modu. Kao najsvetliju komponentu izdvajaju multiplayer, koji je moguće igrati kako online, tako i u LAN-u. Gomila novih lokacija, čudovišta, magija i raznolikih predmeta i oružja za “lootovati” su tu u još većem broju. Još jedna novina je i “Retirement” sistem, odnosno mogućnost penzionisanja lika nakon određenog nivoa, što omogućava prebacivanje nekih njegovih osobina na potpuno novog lika. Takođe, verni ljubimci će i dalje biti glavni asistenti u tamanjenju kreatura, u svetu u kome se vremenski uslovi i doba dana dinamično menjaju. I sam interfejs je, kako navode, u potpunosti redizajniran, kako bi igračima pružio što prijatnije iskustvo. Sve ovo možemo da očekujemo na proleće sledeće godine, kada će se Torchlight II pojaviti za PC.
 

Izvor: Voodoo Extreme

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi