Greška

Došlo je do greške.

Tokom naredne godine stižu čak četiri 5G iPhone-a?

18.10.2019 21:25 | 0 Mobile
Tokom naredne godine stižu čak četiri 5G iPhone-a?


Apple je preskočio implementiranje 5G tehnologije na poslednjoj generaciji svojih telefona. Za kompaniju ovo ima smisla jer je tehnologija relativno nova, a Apple je obično poznat po tome da koristi već isprobanu i testiranu tehnologiju (kompaniji je bilo potrebno izvesno vreme da implementira i 4G). Međutim, očekuje se da će tokom 2020. godine Apple konačno prihvatiti 5G.

Ovo je ranije sugerisao i analitičar Ming-Chi Kuo, koji ističe da bi Apple tokom 2020. godine mogao objaviti do tri 5G iPhone-a. Međutim sada prema navodima Dana Ivesa, Wedbush Securities analitičara, Apple bi mogao objaviti i četvrti 5G iPhone tokom naredne godine. Za sada nije poznato koji model bi ovo mogao biti, tako da trenutno deluje neobično broj koji ovaj analitičar predviđa.

 

Povezana vest: Kuo: iPhone SE2 će izgledati kao iPhone 8 i stiže početkom 2020


Naredne godine ćemo videti naslednike iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max telefona, ali se takođe pojavljuju i glasine o objavi iPhone SE 2 modela. Međutim, s obzirom na to da se očekuje da ovaj model bude svojevrstan "budžetski" iPhone, ne očekuje se da će Apple u njega implementirati 5G podršku. S druge strane, implementiranje mreže naredne generacije bi telefon moglo načiniti primamljivijim korisnicima.

U svakom slučaju, navedene informacije je potrebno uzeti sa rezervom jer je još uvek rano govoriti o konkretnim planovima koje Apple ima za narednu godinu.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

OnePlus 7T serija telefona dostupna u Evropi

Objavljen trejler za PC verziju COD: Modern Warfare igre (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109