Titanfall za PC je sada besplatan uz Origin Access

Titanfall, popularna pucačina koju je objavio Respawn Entertainment 2014. godine je sada dodat u The Vault of Origin Access

Članovi Origin Access-a će svakako biti zainteresovani da čuju da postoji veoma popularna igra koju sada mogu da igraju besplatno. Titanfall, popularna pucačina koju je objavio Respawn Entertainment 2014. godine je sada dodat u The Vault of Origin Access. Ovo znači da svako ko je pretplaćen na ovaj servis može da igra Titanfall besplatno na računarima.
Ukupan broj besplatnih igara u The Vault je sada došao do broja 17 sa dodatkom Titanfalla. Drugi značajni naslovi u The Vault uključuju Torchlight II, nekoliko Dead Space i Battlefield naslova, Dragon Age: Inquisition i mnogi drugi. Mesečna pretplata na Origin Access košta pet dolara i obezbeđuje pristup kolekciji besplatnih igara kao i brojne druge pogodnosti. Titanfall je veoma dobro primljen kada se prvi put pojavio a igra je u početku bila Xbox ekskluziva.
EA CEO: sledeća Titanfall igra izgleda izvanredno
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi