Titanfall: Ovako nastaje magija specijalnih efekata u igri (video)

Video pruža uvid na koji način je moguće čoveka koji sam trči u usamljenoj ulici, pretvoritiu akcionu sekvencu prepunu Titana, lasera, eksplozija.

Ukoliko ste se ikada pitali kako je nastao sjajni “Free the frontier” trejler za Titanfall, kompanija Playfight koja ga je kreirala, je lansirala dodatni trejler koji pokazuje kako je magija nastala. Titanfall je jedna od najboljih igara za Xbox One i PC trenutno, a donosi inovativan i uzbudljiv gameplay i svež pristup u ovom žanru. Video pruža uvid na koji način je moguće čoveka koji sam trči u usamljenoj ulici, pretvoritiu akcionu sekvencu prepunu Titana, lasera, eksplozija.
Playfight je kreativni studio, specijalizovan za post produkciju i vizuelne efekte, a video služi kao tizer za buduću saradnju Playfight i Respawn Entertainment studija koji je kreirao Titanfall. Za sada nije poznato na kom budućem projektu će dva tima raditi. Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi