Tim Kuk: korisnici moraju da vide da Apple i Microsoft rade zajedno

Apple i Microsoft su žestoki protivnici na mnogim poljima industrije, ali isto tako rade zajedno na mnogim projektima što je potez koji fanovi teško mogu da razumeju

Apple i Microsoft su žestoki protivnici na mnogim poljima industrije, ali isto tako rade zajedno na mnogim projektima što je potez koji fanovi teško mogu da razumeju. Ali to nije nerazumljivo i za direktora kompanije Apple Tima Kuka koji kaže da je saradnja sa Microsoft-om na nekim projektima u stvari korisna za kupce, jer tako mogu da dobiju bolje servise i povećanu produktivnost na njihovim uređajima.
Konkretno, u ovom slučaju misli se na iPad Pro uređaj. iPad Pro je otkriven početkom septembra, a kako bi se pokazale njegove sposobnosti produktivnosti na scenu je pozvan niko drugi do Microsoft-ov proizvodni menadžer Kirk Kenigsbauer. Twitter i Facebook su eksplodirali kad je stupio na scenu, a mnogi su optužili Microsoft da je napravio veliku grešku. Tokom događaja rukovodioci Apple-a su govorili da je Microsoft kompanija kojoj je produktivnost u centru pažnje, a to je upravo i razlog zašto Tim Kuk smatra da će partnerstvo između kompanija doneti boljitak korisnicima.
Tim Kuk objasnio Apple-ovu opsednutost zlatom
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi