Greška

Došlo je do greške.

TikTok sada dozvoljava 10-minutne video snimke

01.03.2022 11:06 | 0 Software/Web
TikTok sada dozvoljava 10-minutne video snimkeU ponedeljak su neki korisnici TikTok-a dočekani obaveštenjem da će moći da otpremaju video snimke do 10 minuta. U izjavi za The Verge, TikTok potvrđuje da se ažuriranje odvija globalno.    "Danas smo uzbuđeni što počinjemo sa uvođenjem mogućnosti za otpremanje video snimaka koji traju do 10 minuta, za koje se nadamo da će osloboditi još više kreativnih mogućnosti za naše kreatore širom sveta."

TikTok je prvobitno produžio ograničenje od 1 minuta na 3 minuta prošlog jula. Produžavanjem dozvoljenog vremena po videu na TIkTok-u, brend se nada da će videti još više angažovanja svojih korisnika – što zauzvrat može rezultirati većim prihodima od oglasa.

Odabran broj korisnika je već mogao da otpremi petominutne video zapise na platformu, ali sa najnovijim ažuriranjem TikTok-a, svi će moći da postavljaju duže video zapise. Iako ova promena može privući više korisnika i povećati ukupni angažman, ostaje da se vidi da li će duži video snimci dobro funkcionisati sa TikTok-ovim algoritmom „For you“.

U razgovoru za The Verge, konsultant za društvene mreže i analitičar industrije Met Navara kaže da je video dužeg formata generalno lakše unovčiti i da duže zadržava korisnike. Navarra objašnjava da TikTok treba da shvati kako bi trebalo da uklopi duže video zapise na svoju platformu. „Mogli bi da razmisle o namenskim karticama za sadržaj dužeg formata jer se ne uklapa dobro u vertikalni feed sa kraćim videima na koje su ljudi navikli da prolaze velikom brzinom."

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Qualcomm donosi bolju efikasnost sa Snapdragon X70 5G modemom i najavljuje Wi-Fi 7 pre svih

GTA Trilogy je upravo dobio veliko ažuriranje performansi na svim platformama

10504
10505
10506
10507
10508
10509