Thermaltake objavio Toughpower Gold seriju napajanja

Kompanija Thermaltake proširiće svoju Toughpower liniju modela, a najnoviji dodatak je Toughpower Gold serija napajanja. Ova serija napajanja ima 80 Plus Gold sertifikat kao i efikanost od 87 do 92 posto. Takođe imaju i tihe hladnjake a ventilator od 140 mm pri tipičnom opterećenju proizvodi zvuk od svega 18 dB. Pored t

Kompanija Thermaltake proširiće svoju Toughpower liniju modela, a najnoviji dodatak je Toughpower Gold serija napajanja. Ova serija napajanja ima 80 Plus Gold sertifikat kao i efikanost od 87 do 92 posto. Takođe imaju i tihe hladnjake a ventilator od 140 mm pri tipičnom opterećenju proizvodi zvuk od svega 18 dB. Pored toga treba istaći da Thermaltake Toughpower Gold serija ima “made in japan” kondenzatore kao i jedan +12V rejl. Thermaltake je postavio ova napajanja na svoju stranicu te možemo videti da ona stižu u modelima sa 550W, 650W i 750W, ali ne i kada će biti dostupni ni po kojoj ceni.
Toughpower Gold

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi