Thermaltake objavio NiC seriju CPU hladnjaka

Kompanija Thermaltake najavila je inovativne NiC Series CPU kulere, sa oznakom L31 i L32. Kuleri su opremljeni Φ 8 mm Direct Contact cevima za razvođenje toplote, sa podrškom do 160w (L31) i 180w (L32). Dizajn hladnjaka je kreiran kako bi se izbeglo dodirivanje sa ostalim komponentama na ploči, a ukupna visina hladnjaka je 14

Kompanija Thermaltake najavila je inovativne NiC Series CPU kulere, sa oznakom L31 i L32. Kuleri su opremljeni Φ 8 mm Direct Contact cevima za razvođenje toplote, sa podrškom do 160w (L31) i 180w (L32). Dizajn hladnjaka je kreiran kako bi se izbeglo dodirivanje sa ostalim komponentama na ploči, a ukupna visina hladnjaka je 140mm za L31, odnosno 160mm za L32. Brzina obrtaja ventilatora je 500-1800 rpm automatski. Moguće je dodavanje i dodatnog ventilatora. Thermaltake NiC serija kulera dizajnirana je uz PWM Fan niskog profila i efikasno optimizuje performanse hlađenja, a korisniku omogućava podešavanje brzina na još bolji način.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi