Greška

Došlo je do greške.

The Pirate Bay se i dalje pozicionira kao jedna od najboljih torrent alternativa

27.09.2016 18:33 | 0 Software/Web
The Pirate Bay se i dalje pozicionira kao jedna od najboljih torrent alternativa

The Pirate Bay nastavlja da pridobija veliki broj korisnika, nakon gašenja TorrentHounda and Kickassa. Ranije je takođe izveštavano da su The Pirate Bay i ExtraTorrent počeli da dobijaju veći broj korisnika, nakon što je Kickass Torrents ugašen, nakon čega su TorrentHound i Torrentz odlučili da se dobrovoljno ugase i stopiraju svoje delovanje.

TPB, koji je prošlog meseca proslavio 13. rođendan, od strane Torrent Freaka je okarakterisan kao "Kralj torrenta". Sajt je osnovan još 2003. godine, a tokom prethodnih godina imao je brojnih problema sa pokušajima gašenja. Međutim, nakon svakog ovakvog pokušaja, The Pirate Bay se vraćao još jači.

TPBClean je The Pirate Bay očišćen od pornografskog sadržaja

"The Pirate Bay je danas bitan koliko je to bio i juče, a njegova uloga da bude najotporniji i najizdržljiviji torrent sajt u univerzumu će se nastaviti i u budućnosti. Svakako da TPB ima svojim mana i gličeva, ali se i dalje radi o najbitnijem sajtu za sve naše potrebe, i sigurno ćemo ga koristiti u narednih 20 ili 30 godina, čak i ako se tehnologija promeni", ističu na Torrent Freaku.

Izvor: NewsEveryday

Komentari

0 Dodaj komentar

Google nam sprema 4k spreman Chromecast od 69 dolara

Kaspersky Lab predstavlja prvi sajber bezbednosni indeks

10504
10505
10506
10507
10508
10509