The Pirate Bay pokrenuo mobilnu verziju sajta

"Mobile Bay" je samo prvi u seriji proširenja Pirate Bay sajta koja će uključivati i odvojene TV, muzičke i filmske sajtove kao i posvećeni RSS portal.

The Pirate Bay je upravo objavio mobilnu verziju sajta, što je prvi veliki remont dizajna posle gotovo cele decenije. “Mobile Bay” je samo prvi u seriji proširenja koja će uključivati i odvojene TV, muzičke i filmske sajtove kao i posvećeni RSS portal. Jedna od snaga The Pirate Bay sajta je njegova otpornost, a koliko god da su muzička i filmska industrija pokušavali da ih spre;e u njihovom delovanju, sajt je nastavljao da radi. Tokom godina je pretrpeo mnoge promene koje su pomogle da postane sve teže zatvoriti ga, a ono što je ostalo da se promeni je generalni izgled sajta i podrška za mobilne uređaj: to se međutim danas i promenilo, barem jednim delom. The Mobile Bay sada nudi mnogo upotrebljiviji interfejs za pretragu torrent fajlova na mobilnim uređajima. Korisnici na mobilnim uređajima će biti odmah preusmereni na Mobile Bay domen, a postojaće i opcija da se koristi stari raspored za one koji žele.
Izvor: Torrentfreak

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi