Greška

Došlo je do greške.

The Division 2 je 'looter-shooter' kakav igrači zaslužuju

19.03.2019 09:15 | 2 Games
The Division 2 je 'looter-shooter' kakav igrači zaslužuju


Dugo očekivani nastavak jedne od najboljih igara iz tzv. "looter-shooter" žanra - The Division, je konačno stigao. Igra sa sobom donosi uzbudljivo, grafički impresivno igračko iskustvo, koje je odlično optimizovano za PC.

Ubisoftov studio, Massive Entertainment je blisko sarađivao sa kompanijom AMD kako bi najnovija verzija njihovog fenomenalnog grafičkog endžina "Snowdrop" koristila najnaprednije grafičke tehnologije i API-e kao što je DirectX 12, omogućavajući glatko igranje na svim kategorijama PC hardvera. Posebno dobre performanse stižu na Radeon grafičkim kartama i Ryzen procesorima.

Zahvaljujući upotrebi DirectX 12 grafičkog API-a, i optimizovanosti AMD-ove grafičke arhitekture za API-je niskog nivoa kao što su DX12 i Vulkan, The Division 2 bez problema ostvaruje 1080p60 performanse, uz najviše detalje na pristupačnim AMD Radeon RX 570/580 karticama, dok je za 1440p60 Potrebna RX Vega 56/64.

The Division 2 dolazi sa punom podrškom za AMD-ovu Radeon FreeSync 2 HDR tehnologiju, zahvaljujući kojoj postapokaliptični svet u kome se radnja igre zbiva, postaje još impresivniji i živopisniji.

division2.jpg


Multi-Core optimizacija Snowdrop grafičkog endžina pomera granice iskorišćenosti procesora pri zadacima opsluživanja GPU-a i omogućavajući uočljiva ubrzanja konfiguracijama sa više od četiri procesorska jezgra/threada.

Sa izuzetno pohvalnim recenzijama, kako kritičara, tako i samih igrača, The Division 2 se nedvosmisleno nametnuo kao najbolji "looter-shooter" naslov, dostupan u ovom trenutku.

Takođe, kupci određenih AMD grafičkih kartica i procesora, kod odabranih zvaničnih partnera, dobijaju The Division 2 na poklon, kroz kampanju "Raise the game fully loaded".

Za najbolje igračko iskustvo, na Radeon grafičkim karticama, AMD je objavio i Radeon Adrenalin 2019 drajvere, optimizovane za The Division 2.

Izvor: AMD

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Dejan Neregistrovan korisnik
'Posebno dobre performanse stižu na Radeon grafičkim kartama i Ryzen procesorima.'

Apple objavio novi 10.5-inčni iPad Air i 7.9-inčni iPad mini

Black Shark 2 predstavljen uz Super AMOLED displej osetljiv na pritisak

10404
10405
10406
10407
10408
10409