Greška

Došlo je do greške.

The Game Awards: God of War i Red Dead: Redemption 2 prednjače u nominacijama

14.11.2018 17:20 | 0 Games
The Game Awards: God of War i Red Dead: Redemption 2 prednjače u nominacijama

 

Nominacije za nagrade za najbolju igru za 2018. godinu su predstavljene, a ove godine je veoma očigledno ko su favoriti. Ili možda favorit?.

Na kratkom spisku dominiraju God of War i Red Dead Redemption 2, koji imaju po osam nominacija i po običaju, biće iznenađenje ako ne odnesu kući barem po jednu nagradu, kad se sve završi. Oni će imati žestoku konkurenciu u Marvelovom Spider-Manu koji ima sedam nominacija, dok su Assassins Creed Odyssey, indie platforma Celeste i Fortnite (zahvaljujući svojim tekućim ažuriranjima i rastućem esports statusu) u trci sa po četiri nominacije.

 

Pogledajte još: Kontroleri za PlayStation 5 bi mogli imati ekran osetljiv na dodirOstale veće igre vredne pomena na listi su Call of Duty: Black Ops 4, znatno poboljšana Destiny 2: Forsaken i Detroit: Become Human, koji imaju svaka po tri nominacije. Takođe, No man’s Sky je ponovo u nadmetanju zahvaljujući dramatičnom remontu koji isporučuje deo korisničkog iskustva na koji su ljudi već zaboravili.

Pored Celeste, nalazi se i više nominacija za misteriozni Return of the Obra Dinn, Dead Cells i nadrealistični Donut County. Indie naslovi se teško mogu takmičiti sa najvećim naslovima ove godine, ali očigledno je da postoji živa scena i van uobičajenih blokbastera.

Izvor: Engagdget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

NVIDIA predstavila Quadro RTX 4000

Da li znate kako je Samsung uspeo da napravi staklo koje se savija, za svoj Infinity ekran?

10404
10405
10406
10407
10408
10409