Greška

Došlo je do greške.

Testirali smo za vas: Redmi Note 11 recenzija

15.02.2022 19:19 | 0 Mobile
Testirali smo za vas: Redmi Note 11 recenzija

 

Ukoliko bacimo pogled na komentare našeg unboxing videa Redmi Note 11 telefona, dolazimo do zaključka da smo možda postali nerealni u svojim očekivanjima. Eto, ni Xiaomi koji se svih ovih godina nametao kao proizvođač koji ruši sve barijere kada je odnos uloženo dobijeno po sredi, nije ovog puta ostao imun na stavove – pa kao, šta je tu u stvari novo? Možda je pravo pitanje, a šta mi to očekujemo da se desi?

Ako nas pitate da li neko treba da proda Redmi Note 10 da bi kupio Redmi Note 11 – apsolutno ne. Ali ako neko ima uređaj star tri godine, treba mu novi i želi da unapredi korisničko iskustvo gde će osetiti poboljšanja – a da pri svemu tome ne treba da izvadi iz džepa na stotine evra, apsolutno će vidti unapređenja na telefonu nove generacije. Svoj stari telefon koji je posustao, vreme ga gazi, baterija polako izdaje, IPS ekran zameniće atraktivnijim AMOLED-om, dobiće bez ikakve dileme bolju kameru, procesor najnovije  generacije, brži sietem kako god pogledamo.

 

Ako ste propustili: Otpakovali smo za vas: Xiaomi Redmi Note 11

 

Redmi Note 11 je samo telefon nove generacije, namenjen onima kojima je vreme za promenu telefona a to nisu učinili prošle, pretprošle ili one tamo godine. U skladu sa tim, donosi blaga unapređenja na nekoliko frontova i sve u svemu predstavlja naslednika modela za prethodnu sezonu. A podsetimo se, te prethodne sezone kada se pojavio, predstavljao je prvi telefon u ovom cenovnom rangu na kome smo videli AMOLED ekran na primer – tada nam je bilo milo oko srca, ne znamo šta bi to trebali da očekujemo ove godine, kakvo čudo?

No, da ne pričamo previše, pogledajte naše utiske sa testiranja novog Redmi telefona u videu sa našeg YouTube kanala

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Canalys: Preklopni telefoni će dostići 30 miliona godišnjih isporuka do 2024.

Nokia G11 je tiho objavljena, dolazi sa tri kamere, velikom baterijom

10104
10105
10106
10107
10108
10109