Greška

Došlo je do greške.

Testirali smo za vas: Acer Predator Triton 300 SE recenzija

14.01.2022 21:03 | 0 Mobile
Testirali smo za vas: Acer Predator Triton 300 SE recenzija

 

Ovaj Acerov Predator Triton 300SE uopšte ne izgleda kao neki gejmerski laptop. 14” ekran, vizuelni elementi hromiranih lajsni, klasična pojava svetlo aluminijumskog kućišta, čitač otiska prsta. Jednom rečju, na prvi pogled ga je lako zameniti za neki biznis model. Međutim ako malo bolje zagledate, primetićete čuveni Predator logo, masivne bočne otvore za izduv kao i velike difuzore na zadnjem delu, RGB tatstatura kao i uočljivu oznaku o 144Hz ekranu – sve to govori zašto ovaj kompaktni i lepuškasti laptop pripada prestižnoj Predator Triton  porodici  gejming laptop računara.

A da nije tek neki običan laptop na istu temu, govori i oznaka “SE” u nazivu modela. Naime, radi se o specijalnoj ediciji Triton 300 serije. Dakle, kompaktna gejming mašina koja bez ikakve nedoumice može da se klasifikuje kao računar za profesionalne kreativce tj kao Nvidia Studio laptop računar. Dakle, zanimljiv laptop za igru, ali i ozbiljniji rad!

Uz sve gore izrečeno, Acer se potrudio da mu podari adekvatne karakteristike: moćan hardver nove generacije, kvalitetnu izradu i ono što iznenađuje prilično korektnu cenu od 1500€, što u ovom periodu nestašice i opšteg preterivanja sa cenom, deluje gotovo kao iznenađenje.

Pogledajte naše utiske o ovom Acer laptopu nakon opsežnog testiranja

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Analitičari kažu da bi GTA VI mogao da stigne između aprila 2023. i marta 2024.

Samsung Galaxy Tab S8 serija je u potpunosti razotkrivena u novim informacijama

10104
10105
10106
10107
10108
10109