Greška

Došlo je do greške.

Testirali smo Cooler Master HAF 700 EVO (video)

07.06.2022 12:54 | 0 Hardver
Testirali smo Cooler Master HAF 700 EVO (video)

 

Na test nam je ovoga puta stigao jedan pravi flegšip teškaš u svetu “tower” kućišta pune veličine, koji pored masivne pojave uvodi potpuno novi, futuristički dizajn PC kućišta kako spolja tako i iznutra. S obzirom na to da je Cooler Master HAF serija izuzetno popularna i cenjena na ovdašnjim prostorima zbog svojih dobrih karakteristika, ljubitelji ovih kućišta će se posebno obradovati redizajniranoj pojavi i hardverskoj kompatibilnosti novog, modela.

Od svog izlaska pre 14 godina Cooler Master HAF serija je ostavila dubok trag u industriji PC računara jer iskreno nema ko nije čuo za HAF seriju. Držeći se osnovnih vrednosti u vidu odlične provetrenosti, dobro projektovane unutrašnjosti i činjenice da je zapravo kompletan dizajn podređen postizanju boljih performansi, jedan HAF flegšip je nakon duge pauze, ponovo pred nama.

HAF 700 EVO ostaje veran tradiciji prethodnika pa tako i u svojoj osnovnoj konfiguraciji obezebeđuje optimalnu provetrensot sistema, omogućujući komponentama dobro hlađenje i brz rad bez potrebe ugradnje dodatnih rashladnih elemenata.

Nothing sprema premijeru svog telefona, i to za ovu nedelju?

Najtanji Motorola premijum telefon dostupan u Srbiji

10203
10205
10206
10207
10208
10209