Greška

Došlo je do greške.

Testirali smo za vas: Mi AIoT Ruter AX3600

30.01.2022 21:00 | 0 Hardver
Testirali smo za vas: Mi AIoT Ruter AX3600

 

Xiaomi uređaji uvek izazivaju pažnju korisnika. FIlozofiju pristupa koju primenjuju na tržištu mobilnih telefona i koja je donela mega globalni uspeh ovoj kompaniji primenjen je na maksimalno široku lepezu različitih proizvoda. Sve to važi i za današnji Xiaomi WiFi 6 ruter sa oznakom AX3600 koji ukratko rečeno donosi praktično  najbrži bežični standard mrežne komunikacije u svaku kuću i to po ceni od samo 100€!

A da vam treba, pa... treba vam. Kada ste zadnji put i jeste li uopšte promenili bežični ruter koji ste dobili od ISP-a na privremeno korišćenje? U međuvremenu ste sigurno kupili novi telefon, pa računar ili notebook, možda tablet poslednje generacije ili gejming konzolu. Svi ovi mahom noviji uređaji, poseduju WiFi 6 podršku rada na trenutno najbržim 802.11ax specifikacijama. Pored toga ste verovatno dobili brži internet paket, jer vam ISP znaju u okviru postojećeg iznosa “upgrejduju” ugovor i puste vam veći transfer, a nije mali boj onih koji se rukovode onom starim “ma dajte taj veći i brži” neće da boli glava od boljeg a razlika u ceni nije toliko velika. Pa onda i iskoristite to, a ne da vam se internet vuče na njihovim sporim i zastarelim ruterima, oni su tek za prvu pomoć dok se ne snađete – nikako trajno rešenje. Da bi to uradili treba vam WiFI 6 ruter.

Mi AX3600 upravo gađa takve korisnike. One kućne, manje zahtevne koji žive u srednje malim i malo komfornijim stanovima od 60-70 m2. Kojima treba brz bežični internet, stabilna veza i korektno pokrivanje prostora u kome žive i rade. Dakle, pokrivanje osnovnih WiFI funkcija, čak i malo više od toga – jednom rečju klasični “mejnstrim” brzi bežični ruter. Odnosno WiFi ruter sa mogućnostima i krakteristikama kakav bi poželela većina običnih korisnika.

Kako se on snašao u našim rukama, pogledajte u ovom videu sa našeg YouTube kanala

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Samsung predvodi globalnu isporuku pametnih telefona u 2021, pošto tržište raste prvi put od 2017.

Direktor Intela želi da svake godine donese milione Arc GPU-a u ruke PC gejmera

10203
10205
10206
10207
10208
10209