Greška

Došlo je do greške.

Test izdržljivosti iPhone XS Max telefona (video)

24.09.2018 10:14 | 0 Mobile
Test izdržljivosti iPhone XS Max telefona (video)


Najnoviji iPhone XS Max se pojavio na testu izdržljivosti eksperta za torturu telefona Zacka Nelsona, sa popularnog YouTube kanala JerryRigEverything.

Ono što je najbitnije, najveći Apple telefon neće se prepoloviti kada se savije, poput iPhone 6 modela pre nekoliko godina, a takođe bez problema se snalazi na testu paljenja ekrana. Nelson doduše ne krije nezadovoljstvo činjenicom da Apple generalno ne sluša želje i potrebe korisnika i implementira neke svoje ideje koje nisu preterano popularne.


Ipak, Nelson takođe hvali Apple tamo gde za pohvalu ima mesta. Ovo uključuje kvalitet izrade impresivnog i teškog za grebanje okvira od nerđajućeg čelika. Svi tasteri su takođe izrađeni od izdržljivog metala, a ukupan utisak koji iPhone XS Max daje je premijum. Nelson takođe napominje da je potrebno paziti da se poleđina uređaja ne polomi, jer zamena iste košta čitavih 600 dolara.

Ipak, ne bi trebalo očekivati ništa spektakularno kada je izdržljivost telefona u pitanju, jer je sve u domenu standarda (iako Apple neke elemente reklamira kao posebne), a ovo svakako ne ide u prilog paprenoj ceni koju Apple naplaćuje za uređaj.

Izvor: JerryRigEverything

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

OneDrive za iOS dobio bitne nove funkcije i ispravke

Chrome 69 povezuje Google servise sa logovanjem u pregledač

10104
10105
10106
10107
10108
10109