Greška

Došlo je do greške.

Tesla predstavlja novi telefon iz serije 3: Tesla Smartphone 3.1

10.03.2016 10:06 | 20 Mobile
Tesla predstavlja novi telefon iz serije 3: Tesla Smartphone 3.1

Kompanija Comtrade danas predstavlja novi model u svom portfoliu pametnih telefona. Tesla Smartphone 3.1 privlači pažnju svojim dizajnom na kojem se ističe okvir od izuzetno jake legure aluminijuma i cinka. Uloženo je mnogo truda kako bi ovaj telefon objedinio što više karakteristika koje su korisnicima važne, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen i kompaktan uređaj sa sjajnim ekranom, korisnom podrškom za dve SIM kartice i izuzetno atraktivnom cenom.

Test: Tesla Tablet L7 3G

Ekran

Zavirite u uzbudljiv svet Tesla Smartphone-a 3.1 kroz 5” IPS OGS (One Glass Solution) Full Lamination ekran koji smanjuje odsjaj i omogućava dobar pogled iz bilo kojeg ugla. Bez obzira da li se igrate, gledate video zapise ili surfujete internetom, HD rezolucija pruža živopisan i raskošni vizuelni doživljaj, dodatno pojačan automatskom regulacijom osvetljenja koja optimalno koristi bateriju i ne umara vaše oči.

TeslaSmartphone313.jpg

Čvrst, lagan i kompaktan

Za sve one koji se ne odvajaju od telefona, Tesla Smartphone 3.1 je kreiran da bude što komforniji za upotrebu. Odlično odmereni ekran dijagonale od 5 inča ostavlja minimalni prostor do bočnih ivica, obezbeđujući udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti. Telefon je izdržljiv zahvaljujući i jakoj, robusnoj i kvalitetnoj plastici koja ga štiti pri svakodnevnoj upotrebi. U cilju još veće funkcionalnosti, navigacioni tasteri su pozicionirani ispod ekrana, a sjajni metalni ram od legure cinka i aluminijuma obezbeđuje čvrstinu i osećaj sigurnosti, ujedno pružajući dodatnu zaštitu od padova i ogrebotina.

Dual Flashlight

Kamera od 8 Mpix neće vas izneveriti ni pod uslovima manje vidljivosti. Dual Flashlight rešenje omogućava jasne snimke sa do 1,4 puta veće udaljenosti u odnosu na modele iz iste cenovne kategorije, a sa slabijim blicem.

TeslaSmatphone3.14.jpg

Lakoća rada

Danas se od telefona očekuje uvek više i zbog toga Tesla Smartphone 3.1 ima snažan procesor sa četiri jezgra, spreman da odgovori na sve zahteve korisnika. Retko koji drugi telefon iz ove klase može da se pohvali procesorom iz MediaTek MTK6580 serije, radnom memorijom od 1GB i odlično optimizovanim Android KitKat operativnim sistemom koji obezbeđuju glatko otvaranje više aplikacija u isto vreme.

Dual Sim podrška

Tesla Smartphone 3.1 podržava upotrebu dve kartice na istoj ili različitim mrežama. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, da ne biste plaćali previsoke cene rominga. Dual Standby opcija nudi mogućnost paralelne upotrebe dve SIM kartice, tako da je korisnik istovremeno dostupan na oba broja, osim ako sam ne odluči drugačije. Uz sve ovo, Tesla Smartphone 3.1 ima i dovoljno veliku bateriju za dugotrajan rad sa obe kartice.

TeslaSmartphone312.jpg

I još mnogo toga...

Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog telefona, Tesla Smartphone 3.1 vam obezbeđuje po povoljnoj ceni. GPS prijemnik je od neprocenjive pomoći, bilo da koristite Google Maps, iGO, Here Maps ili neki sličan program. Odlično optimizovani softver pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osećaj lakoće i neometan rad. Kao i na Tesla tabletima, SwiftKey poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na unapred instalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Spisak mogućnosti Tesla Smartphone-a 3.1 je zaista dugačak pa vas pozivamo da ovaj uređaj lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica, jer će odmah pojaviti u prodaji (od 10.03.2016.).

Izvor: Tesla

pshnd Član postova: 2158
Citiram korisnika: snezana Mocorkakupila sam Teslu 3.1 29. 09 prvo nije hteo da prihvati drugu karticu ( duo Sim) vratim se u prodajno mesto i posle nedelju dana vrate mi ga,to je reseno. Danas gledam seriju a on blokira ni da ukljuci nista, mrtav. Sad opet nazad. Baterija jedan dan. Nisam zadovoljna.
Pa ti kupuj još kinesko smeće. Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk
ucitelj Član postova: 581
Kako vidim ovo ovo je slican telefon Umi Londonu i Ulefone Blackview modelima koji su ipak bolje uradjeni,nije to bas toliko za pljuvanje ali realno vredi od 70-80e
snezana Mocorka Neregistrovan korisnik
kupila sam Teslu 3.1 29. 09 prvo nije hteo da prihvati drugu karticu ( duo Sim) vratim se u prodajno mesto i posle nedelju dana vrate mi ga,to je reseno. Danas gledam seriju a on blokira ni da ukljuci nista, mrtav. Sad opet nazad. Baterija jedan dan. Nisam zadovoljna.
docleano Neregistrovan korisnik
Нека неко направи паметни телефон којем ће батерија да траје 7 дана при нормалном коришћењу, досадило ми да пуним 3 пута дневно.
Pero Neregistrovan korisnik
Ovaj model ima gresku na hardveru, kucanje poruka je na nivou prve Nokije s touch displejem, baterija drzi pola dana... Zao mi para koje sam dao za ovo

Da li će i Nexus 5 telefon dobiti Android N?

The Division je Ubisoft-ova najbrže prodavana igra ikada

10104
10105
10106
10107
10108
10109