Greška

Došlo je do greške.

Tesla predstavlja novi model tableta – Tesla Tablet L7.1 3G

24.01.2017 14:52 | 2 Mobile
Tesla predstavlja novi model tableta – Tesla Tablet L7.1 3G

PR saopštenje

Kompanija Comtrade danas predstavlja novi tablet iz porodice Tesla uređaja – Tesla Tablet L7.1 3G. Uloženo je mnogo truda da bi ovaj uređaj objedinio što više karakteristika koje su važne korisnicima, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen, atraktivan i kompaktan tablet sa vrhunskim operativnim sistemom, harmonizovanim procesorom i baterijom, 3G vezom, podrškom za dual SIM i veoma povoljnom cenom, poručuju iz kompanije Comtrade.

Operativni sistem Android 6.0 Marshmallow donosi brojne prednosti. App standby funkcija obezbeđuje produženu autonomiju baterije, privatnost je unapređena još boljom kontrolom dodeljivanja dozvola za pristup ličnim podacima, a jedna od novih opcija je i uvid u količinu RAM-a koju je „zauzela“ neka od aplikacija, kaže se u saopštenju Comtrade-a.

Google Now opcija omogućava svakom korisniku napredno pretraživanje na najjednostavniji način. Jedan pritisak na taster Home, i ceo svet je na dohvat ruke putem odličnog IPS ekrana. Skladno optimizovani operativni sistem obezbeđuje brz i tečan rad, a metalno telo i kvalitetna izrada ostavljaju utisak premium uređaja.

tabletl7.13gmultiple.jpg

Baterija od 3000 mAh sa autonomijom dužom u odnosu na proizvode iz iste cenovne klase pruža osećaj sigurnosti. Takođe, Tesla Tablet L7.1 3G podržava upotrebu dve SIM kartice na istoj ili različitim mrežama. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, kako ne biste plaćali previsoke cene rominga. Zahvaljujući tome, ovaj tablet možete da koristite i kao telefon, uz brzu 3G vezu i WiFi konekciju.

Danas se od tableta očekuje sve više i više, i zbog toga je u Tesla Tablet L7.1 3G ugrađeno dvostruko više skladišnog prostora, za komfornu upotrebu i glatku instalaciju sve zahtevnijih aplikacija koje koriste sve više prostora na internoj memoriji. Ukoliko vam je potreban dodatni prostor, tablet podržava mikro SD kartice do 32GB.

Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog tableta, Tesla Tablet L7.1 3G vam obezbeđuje po povoljnoj ceni. Podrška SIM kartice znači da ćete moći da prebacujete podatke putem mreža i operatera. GPS prijemnik je od neprocenjive pomoći, bilo da koristite Google Maps, iGO, Here Maps ili neki slični program. Kao i na ostalim Tesla tabletima, SwiftKey funkcija poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na preinstalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. 

Predstavljen Tesla Smartphone 3.2 Lite

Izvor: Tesla

lust Neregistrovan korisnik
3 G, da to nije reklama iz predprosle godine ?

Hjugo Bara napušta Xiaomi i vraća se u Silicijumsku dolinu

Fanovi kreatori spin-off filma Star Trek postigli sporazum sa filmskim studiom

10104
10105
10106
10107
10108
10109