Greška

Došlo je do greške.

Tesla predstavlja novi hit u ritmu od 64 bita – Tesla Smartphone 6.2 Lite

19.01.2017 19:35 | 32 Mobile
Tesla predstavlja novi hit u ritmu od 64 bita – Tesla Smartphone 6.2 Lite

Saopštenje za medije

Kompanija Comtrade danas predstavlja novi pametni telefon iz serije 6 – Tesla Smartphone 6.2 Lite. Uloženo je mnogo truda da bi ovaj telefon odgovorio visokim standardima naših korisnika, a krajnji rezultat je izuzetno brz, kvalitetno izrađen i kompaktan pametan telefon sa ekranom koji prevazilazi cenovnu kategoriju, podrškom za Dual SIM i 4G vezu, vrhunskim GPS-om i veoma atraktivnom cenom.

Android 6.0 Marshmallow
Operativni sistem Android 6.0 Marshmallow donosi brojne prednosti. App standby funkcija obezbeđuje produženu autonomiju baterije, a privatnost korisnika unapređena je još boljom kontrolom aplikacija prilikom dodeljivanja dozvola za pristup ličnim podacima. Jedna od novih opcija je i uvid u količinu RAM-a koju je „zauzela“ neka od aplikacija, a tu je i Google Now opcija koja omogućava napredno pretraživanje na najjednostavniji način. Jednim pritiskom na Home taster Smartphone-a 6.2 Lite, ceo svet vam je na dohvat ruke.

Ekran koji prevazilazi cenovnu kategoriju
OGS (One glass solution) ekran izrađen je uz pomoć tehnologije koja bi se mogla opisati kao “vrhunska slika bez mnogo posrednika”, jer uklanjanjem dodatnog sloja stakla i redukovanjem debljine ekrana, ovo rešenje obezbeđuje nestvarno jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju. Uz to, podešavanja ekrana preko MiraVision opcije omogućiće vam da podesite boje po sopstvenoj želji ili potrebi. S obzirom na to da se radi o IPS ekranu sa odličnom reprodukcijom boja, automatskim prilagođavanjem osvetljenja i oštrim prikazom, sve je podređeno vrhunskom vizuelnom doživljaju.

tesla2_10.jpg
Dual SIM i 4G
Tesla Smartphone 6.2 Lite podržava 4G vezu za najbrže internet iskustvo i upotrebu dve kartice na istoj ili različitim mrežama. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, kako ne biste plaćali previsoke cene rominga.

Vrhunska navigacija
Gde god da krenete, GPS i Glonass sistemi pozicioniranja će vas neverovatnom brzinom i vrhunskom preciznošću voditi u željenom pravcu, bilo da koristite Google Maps, iGO, Here Maps ili neki od sličnih programa za navigaciju.

Kamere na visini zadatka
Često ćete poželeti da zabeležite neki trenutak, podelite iskustvo sa prijateljima ili jednostavno sačuvate neke informacije. U takvim trenucima, Tesla Smartphone 6.2 Lite vam na raspolaganje stavlja zadnju kameru od 8MP sa HDR funkcijom, blicom i auto-fokusom, kao i prednju kameru sa rezolucijom od 5MP, za super selfije. Odlična sočiva i senzori obezbeđuju visoki kvalitet fotografija, a možda će vas čak i inspirisati da eksperimentišete sa brojnim mogućnostima snimanja.

Lakoća rada
Danas se od telefona očekuje sve više, i zbog toga je u Tesla Smartphone 6.2 Lite ugrađen hardver za najzahtevnije korisnike. Snažan 64-bitni procesor sa osam jezgara i odlična grafička kartica omogućavaju vam da ne razmišljate o tome da li vaš telefon može da pokrene neku aplikaciju. 3GB RAM-a i odlično optimizovani Android Marshmallow 6.0 obezbeđuju glatko otvaranje više aplikacija u isto vreme, i to uz maksimalno očuvanu privatnost.

tesla3_7.jpg
Metalno telo i kompaktna izrada
Znamo da se ne odvajate od telefona i učinili smo sve da bude što komforniji za upotrebu. Metalno telo pruža dodatni osećaj kompaktnosti i sigurnosti, obezbeđujući udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti, a da biste bili još sigurniji, tu je i silikonska maska koja dolazi zajedno sa telefonom.

Multimedijalno uživanje
Tesla Smartphone 6.2 Lite je kao stvoren za uživanje u multimedijalnim sadržajima, zahvaljujući vrhunskom ekranu i kvalitetnom i adekvatno glasnom zvuku. Za uživanje u privatnosti, tu su slušalice sa mikrofonom, a na raspolaganju vam je i 16 GB prostora za snimanje video materijala i muzike, uz mogućnost proširenja putem mikro SD kartice do 64GB.

I još mnogo toga...
Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog telefona, Tesla Smartphone 6.2 Lite vam obezbeđuje po povoljnoj ceni. Odlično optimizovani softver pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osećaj lakoće i neometan rad.  Kao i na Tesla tabletima, SwiftKey poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na unapred instalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Spisak mogućnosti ovog uređaja zaista je dugačak pa vas pozivamo da ga lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica, jer će se Tesla Smartphone 6.2 Lite u prodaji pojaviti odmah.

Izvor: Tesla

DukeLander Moderators postova: 7604
Citiram korisnika: sam633Znači, mogli su uzmu neki drugi, osim cosworth-a? Na stranu, što mislim da je Stefan GP smejurija.
Da bas su smejurija... ono,kada pojma nemas i lupas...
lepi kokan Users postova: 4526
Zašto bi nešto imalo veze sa srbima ako se dešava celom svetu.
Deluje mi da to ti teoretišeš, Borise.
sam633 Član postova: 4307
Znači, mogli su uzmu neki drugi, osim cosworth-a? Na stranu, što mislim da je Stefan GP smejurija.
Boris Lozac Član postova: 20371
Citiram korisnika: DukeLanderKoke htede reci da ostali ne prave jer im "neko" nije dozvolio...
Kao sto rekoh, klasican primer srbenda teorije zavere.. Mercedes hteo jos pre 10 godina, Klinton i Obama rekli ne moze! Sent from TT
trojmeklur Član postova: 450
Koki jasno je šta ti pričaš i ja se u principu slažem sa tobom, o Teslinoj filozofiji nauke bezpredmetno je raspravljati, to nijedan kapitalista ne bi dozvolio, ali ovim našima niko ne brani da naprave sami vrhunski telefon, bar da ga dizajniraju ako ništa drugo, kinezi će da naprave i onda nalepi brend i hvali se. Ne bime čudilo da naruče još jedan štanc model i stave ime Pupin, to bi tek bio šou.
Sent from my E5603 using Tapatalk

Apple iPhone 8 bi mogao imati opcije prepoznavanja lica i gestikulacija

RNIDS omogućio pouzdanu zaštitu internet domena

10104
10105
10106
10107
10108
10109